Training & Ontwikkeling

"Welkom in ons team!"

Je inwerkperiode

Tijdens je inwerkperiode gaan wij jou alles leren wat je nodig hebt. Zo kun je uiteindelijk zelfstandig aan de slag. Op jouw eerste werkdag nodigen wij je uit voor een introductie en een training. We dompelen jou onder in allerlei informatie over Webhelp, jouw collega's en de opdrachtgever. Zo leer je de producten en diensten goed kennen. De duur van de training hangt af van het klantteam waar jij voor gaat werken. Na de training ga je 'de lijn in'. Afhankelijk van jouw functie ga je vragen van klanten beantwoorden of ga je diensten verkopen voor onze opdrachtgever. Tijdens deze eerste periode word je goed ingewerkt door een coach. Hij zal met je meeluisteren en adviseren over gesprekstechnieken. Als je het eenmaal onder de knie hebt, ga je geheel zelfstandig aan de slag. Vragen die je dan nog hebt, mag je gerust stellen bij de coach. Hij zal je ondersteunen en jou de kleinste kneepjes van het vak leren. Zo helpen wij jou op weg om succesvol te worden in jouw functie.

Jezelf verder ontwikkelen

Om marktleider te kunnen blijven, moeten wij onze dienstverlening steeds vernieuwen. Daarvoor hebben wij gepassioneerde Game Changers nodig. Mensen die niet bang zijn voor ontwikkeling. Ook niet voor hun eigen ontwikkeling. Ben je succesvol in je eigen functie? Dan bieden we jou de mogelijkheid om je persoonlijke talenten verder te kunnen ontwikkelen. Je kunt doorgroeien op het vlak van coaching, communicatie of planning. Hiervoor hebben wij ons GROEI-programma ontwikkeld. Daarin staat precies beschreven hoe je zicht krijgt op meer verantwoordelijkheden én meer salaris. Jij bent daar zelf verantwoordelijk voor. Zie jij dus de kans om door te groeien en heb jij daar ideeën over? Geef dit dan aan! Houd daarbij je eigen resultaten en wensen goed in de gaten.

Jouw talent maakt het verschil!

Bij ons kun je een mooie carrière tegemoet zien. Wij laten jou vrij in je werk met veel eigen verantwoordelijkheid. Er zijn tal van voorbeelden van medewerkers die zijn doorgegroeid naar rollen als Trafficer, Controler, Recruitmentmanager of zelfs tot Directielid. Zij zijn allen gestart als klantadviseur. Niet iedereen heeft deze ambitie. Ook dat is helemaal niet erg. Veel van onze collega's combineren hun baan met hun gezin of studie en vinden daar hun uitdaging in. Het feit dat je je eigen uren mag bepalen, is dan erg fijn. Afhankelijk van het klantteam kun je ook 's avonds of in het weekend werken. Hoe dan ook: jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij willen dat je je ontwikkelt. Persoonlijke groei is iets moois! Of dat nu met veel ambitie gepaard gaat of niet.