Teams

Webhelp werkt in klantteams. Deze teams kun je zien als kleine zelfstandige bedrijfjes binnen Webhelp die werken voor één specifieke opdrachtgever.

De klantteams worden ondersteund door verschillende stafafdelingen.

Webhelp werkt in klantteams. Deze teams kun je zien als kleine zelfstandige bedrijfjes binnen Webhelp die werken voor één specifieke opdrachtgever. Zo kennen we bijvoorbeeld de klantteams KPN, Eneco en NS. Andere klantteams werken voor een grote verzekeringsmaatschappij, bank, energie-bedrijf, telecommaatschappij of overheidsinstantie. De klantteams werken resultaatgericht om de klanten van hun opdrachtgever zo goed mogelijk te helpen en zo de doelen van de opdrachtgever te realiseren.

Je kunt je voorstellen dat de sfeer bij het ene klantteam wat anders is dan bij het andere. In de ICT-wereld veranderen de uitgangspunten wekelijks, daar werken dus vooral mensen die flexibel zijn en veel nieuwe informatie kunnen verwerken. We hebben ook opdrachtgevers waar emoties juist een grote rol spelen, daar werken over het algemeen wat meer empathische klantadviseurs.

Elk klantteam wordt geleid door een Client Director die eindverantwoordelijk is voor het hele team en de relatie met de opdrachtgever. Daarnaast werken er in elk klantteam specialisten zoals een Clientmanager, een HR Consultant, een Kwaliteitscoach en een Controller. Maar de belangrijkste teamleden in een klantteam zijn altijd de klantadviseurs.