Webhelp Nederland

Webhelp. Ooit begonnen ​onder de naam SNT en sinds 2014 onderdeel van de Webhelp Group. Nu één​ van de grootste aanbieders op het gebied van afhandeling van multichannel klantcontacten en het langst bestaande contact center bedrijf in Nederland. ​Bel je jouw bank of energieleverancier? Grote kans dat je een Webhelper aan de lijn krijgt. We werken voor grote verzekeringsmaatschappijen, diverse A-consumentenmerken, banken, IT, Telecommaatschappijen en internetserviceproviders en diverse overheidsinstanties. Altijd gaan we resultaatgericht te werk om de wensen van onze klanten te kunnen realiseren op het gebied van kostenbeheersing, churn reductie en sales. 

In de customer contact centers van Webhelp worden klantcontacten via telefoon, e-mail of internet 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, geïntegreerd afgehandeld. Medewerkers van Webhelp beantwoorden vragen, geven informatie, maken reserveringen of verrichten transacties. Daartoe hebben zij toegang tot databases en klantsystemen van de opdrachtgever. Deze systemen zijn door ICT specialisten van Webhelp in samenwerking met de opdrachtgever gekoppeld aan de Webhelp infrastructuur.

Vanuit negen locaties in Nederland​ en twee in Suriname handelen meer dan 3500 agents klantcontacten voor diverse opdrachtgevers af. Omdat wij werken in klantteams, ervaar je toch de sfeer van een klein bedrijf. Eén waarin iedereen elkaar kent en waar jouw stem geldt. Daarnaast bestaat Webhelp Nederland ook nog uit dochterondernemingen Webhelp Enterprise en Netino. Webhelp Enterprise is de expert op meertalige klantenservice en high-tech oplossingen. Netino is onze digitale transformatie expert en weet alles van Social Media, digitale strategieën en virtuele assistenten/bots.

In Nederland hebben we de langste CRM-geschiedenis en daardoor jarenlange kennis over en ervaring met klantinteractie en klantinteractieprocessen. Deze kennis is geborgd in onze organisatie en processen. Webhelp is een betrouwbare partner en kan bouwe​n op gerenommeerde partnerships. Wij blijven als specialist de regie voeren.