Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Die zijn er zeker! Binnen Webhelp staat jouw ontwikkeling centraal en groei ligt voor iedereen binnen handbereik. Wel vinden we het belangrijk dat je eerst goed op je plek bent in de functie waar je op solliciteert. Daarna kijken we samen verder.

Moet ik ook ‘s avonds en in het weekend werken?

In sommige gevallen vragen we je inderdaad om ook beschikbaar te zijn in de avond of in het weekend. Uiteraard houden we hierin rekening met jouw beschikbaarheid én weet je minstens 2 weken van te voren wanneer je bent ingepland.

Is het werk bij jullie van tijdelijke aard?

Nee, wij hebben voldoende werk voor jou en hopen dan ook dat je lang bij ons blijft. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat jij het bij Webhelp naar je zin hebt én de skills leert om succesvol te zijn.

Hoeveel kan ik bij jullie werken?

Bij Webhelp geef je aan hoeveel je minimaal en maximaal wilt werken. Wij zullen hier rekening mee houden in de planning. Voor de meeste van onze vacatures geldt een minimum beschikbaarheid van 20 uur.

Moet ik van tevoren een VOG (Verklaring omtrent het gedrag) aanvragen?

Dat is afhankelijk voor het klantteam waarvoor jij zult gaan werken. Als je bent aangenomen, zullen we het je aangeven als er een VOG nodig is. Check wel even de vacature of het nodig zal zijn. 

Moet ik deelnemen aan een groepsgesprek?

Onze sollicitatie is in de meeste gevallen inderdaad ingericht als groepssollicitatie. Hierin vertellen wij over Webhelp en willen we meer weten over jou. Uiteraard willen we jouw ervaring met Webhelp zo aangenaam mogelijk maken. Zie je er heel erg tegenop? Geef het aan bij de recruiter zodat we met je mee kunnen denken.

Mag ik terugkomen als ik eerder in dienst ben geweest?

Wat leuk dat je terug wilt komen! Dat moedigen wij alleen maar aan. Wel vragen we altijd even advies aan onze HR-afdeling. Reageren zij positief, dan gaan we graag kijken of we weer een leuke plek binnen Webhelp kunnen vinden.

Hoe lang duurt de training?

Afhankelijk van het werk dat je gaat doen, duurt een training een aantal dagen of weken. Dit wordt altijd vermeld in de vacature waarvoor je solliciteert, tenzij het een algemene vacature is. In dat geval wordt het tijdens de intake met je besproken.