Finance

De afdeling Finance draagt zorg voor alle geldstromen binnen Webhelp. Van salarisbetalingen tot facturatie van opdrachtgevers en van journaalposten tot financiële rapportages, alles staat in dienst van de werknemers en afdelingen van Webhelp. Onder de afdeling Finance vallen vier afdelingen.

  • De salarisadministratie zorgt voor een tijdige en juiste uitbetaling van het salaris.
  • De afdeling legal is gericht op het bewaken en inzichtelijk maken van juridische risico’s binnen Webhelp en ondersteunt bij juridische zaken.
  • De financiële administratie documenteert alle financiële stromen en zorgt ervoor dat alle kosten op de juiste soort en plaats geboekt worden.
  • De afdeling control is de brug tussen de afdeling Finance en de klantteams. Het vertalen, bewaken en inschatten van financiële risico’s, het rapporteren van financiële resultaten en het ondersteunen van klantteams behoren tot de werkzaamheden.

Op dit moment bestaat de afdeling Finance uit 18 medewerkers, waarvan het grootste deel in Zoetermeer werkt. De afdeling kenmerkt zich door gezelligheid, een kritische houding en klantgerichtheid.