Sales

Het doel van de afdeling Commercie is het binden van nieuwe organisaties aan Webhelp. Wij onderhouden het contact vanaf de eerste kennismaking tot aan de implementatie van een passende oplossing. Dit doen we vanuit een actieve marktbenadering, gericht op specifieke sectoren: Financieel, Overheid, MKB, Telecom en e-commerce.

De kracht van Webhelp is dat wij organisaties écht helpen om hun strategische doelstellingen te behalen. Wij voeren uitgebreide gesprekken met potentiele opdrachtgevers over hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van de customer experience, het verlagen van de kosten of het creëren van waarde in klantcontact, Webhelp heeft een bewezen oplossing.

Regelmatig komen potentiele klanten bij Webhelp op bezoek om kennis te maken met onze medewerkers, processen en opdrachtgevers. Door deze relaties te laten zien en ervaren wat wij doen, maken wij hen nog enthousiaster. Wij verwerken alle wensen vervolgens in een concreet en overtuigend voorstel. De combinatie van onze betrokken medewerkers, slimme processen en kennis van de markt waarin de klant zich begeeft, zorgt ervoor dat steeds meer organisaties kiezen voor Webhelp om het klantcontact af te handelen.