Simone - Persoonlijke ontwikkeling

Leeftijd: 27 jaar
Opleiding: Hogere Hotelschool

Flexibiliteit

Ik ben ruim 1,5 jaar geleden begonnen als Aspirant agent bij het klantteam van een telecombedrijf, als bijbaantje naast mijn studie aan de Hogere Hotelschool. In eerste instantie koos ik dit werk vanwege de ruime werktijden en de flexibele beschikbaarheid. Maar inmiddels kan ik ook met opdrachten voor school (die ik binnen een bedrijf moet uitvoeren) bij Webhelp terecht. Zo heb ik bijvoorbeeld een 'probleem'  binnen ons klantteam in kaart gebracht en voorzien van een klein advies. Inmiddels staat Webhelp voor mij dus voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Jezelf ontwikkelen

Je primaire taak als Agent is het goed helpen van klanten. Na de eerste trainingen word je zelf verantwoordelijk voor je eigen groei. Onder begeleiding van je teamcoach bepaal je doelstellingen en maak je een plan om die te behalen. Er worden trainingen gegeven om je werk te verbeteren of om extra vaardigheden te leren zodat je elke klant in één gesprek kunt helpen. Goede inzet en hard werken worden beloond met extra taken, zo zit ik sinds kort in het Feedbackteam. Samen met een aantal collega’s controleer ik de werkwijze van alle medewerkers. We kijken of processen juist gevolgd worden die belangrijk zijn voor onze opdrachtgever, het telecombedrijf. Waar dingen beter kunnen, geven we elkaar feedback.

Open en gezellige sfeer

Hoewel onze werkzaamheden zijn vastgelegd in vaste processen, staat Webhelp altijd open voor ideeën. Initiatief tonen wordt echt gewaardeerd. Webhelp heeft jarenlange ervaring in klantcontact en dat merk je: we doen net dat beetje extra voor de klant, zoals een kaartje sturen als felicitatie voor een leuke gebeurtenis. De sfeer op de werkvloer is zeer prettig, collega’s staan voor elkaar klaar en er ontstaan nieuwe vriendschappen.

Pro-activiteit

De goede begeleiding en de mogelijkheden om door te groeien, binnen je eigen klantteam of een ander, maken Webhelp voor mij een goede werkgever om mijn carrière te starten. Ik voel me echt gestimuleerd om alles op orde te hebben en pro-actief te werken aan mijn eigen ontwikkeling en kijk uit naar de volgende uitdaging!

Mijn vrije tijd

Naast het werk vind ik het heerlijk om helemaal los te gaan op hard style-feesten. Deze muziek past helemaal bij mij.