Webhelp als werkgever

Webhelp staat voor gedrevenheid en kwaliteit, wij vinden het belangrijk om werkzaamheden op een professionele manier uit te voeren. Dat kun je niet alleen, daar is een team van collega's voor nodig. Samenwerken is de basis om meer te bereiken en ieder individu is daarvoor van belang. Wij vinden tevredenheid van de medewerkers erg belangrijk en hebben als doel om alle medewerkers met plezier te laten werken. Daarom worden ideeën, gevoelens, behoeften en wensen van medewerkers gerespecteerd en serieus genomen.

Inspirerend leiderschap staat centraal binnen onze organisatie. We geloven in de talenten en kracht van onze medewerkers en leggen verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie, Medewerkers krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen met het HR-programma GROEI. Waar mogelijk ontstaan zelfsturende teams. 

Als werkgever bieden we een uitdagende baan in een prettige werkomgeving waarin ruimte is om je eigen talenten en competenties te ontwikkelen. Voor wie internationale dromen heeft, kan Webhelp ook een mooi startpunt zijn aangezien wij een vestiging hebben in Suriname en onderdeel zijn van de internationale Webhelp Group.