Angela Plug - Recruiter

Angela

Begin 2017 ben ik begonnen bij Webhelp als outbound klantadviseur voor KPN. Dat ging zo goed, dat ik in oktober 2018 mocht starten met een opleidingstraject tot recruiter. Een kans die ik met twee handen gegrepen heb. Mijn ervaring bij KPN helpt mij in het werven van nieuwe collega's voor KPN. Ik weet precies wat er nodig is om succesvol te zijn op dit project.

Wanneer het lukt om écht die match te maken tussen werkzoekende en opdrachtgever, ben ik als recruiter helemaal tevreden. En als ik dan na een tijdje hoor dat die match ook nog eens is doorgegroeid, gaat mijn hart helemaal sneller kloppen!

Als moeder van twee dochters heb ik het maar druk. Gelukkig kan ik mijn werk als recruiter goed combineren met het moederschap en ik houd ondanks alle drukte ook nog tijd over om continu te verbeteren. Je kunt mij dan ook niet alleen omschrijven als moeder, maar ook als resultaatgericht en ambitieus. Dit zie je dagelijks terug in mijn werkzaamheden, en ook jij als kandidaat zal dit merken wanneer je met mij in contact bent. Ik vind mezelf streng, maar rechtvaardig. Tussen al het werken door, ga ik ook graag op pad. Het liefst maak ik een spontane roadtrip!