Sharon Dobbe - Recruiter

Sharon

Ruim 6 jaar geleden kwam ik binnen bij Webhelp en ik heb sindsdien bij het bedrijf, de teams, collega’s en mijzelf een flink groei gezien. Los van de sfeer die wij bij Webhelp hebben, stap ik elke dag met plezier mijn bed uit om de beste matches te maken tussen onze teams en collega’s. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan de groei die als een rode draad binnen Webhelp heerst.

Je kunt mij het beste omschrijven als fanatiek, betrouwbaar en zorgvuldig. Mijn fanatisme zie je terug in elke werving. Ik zet me altijd voor de volle 100% in en ga altijd voor het beste resultaat. Zowel het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek, als het plaatsen van zo veel mogelijk mensen op die plek. Pas als dat lukt, ben ik tevreden. Mijn zorgvuldigheid zie je met name terug in mijn manier van werken. Ik werk geordend en zal altijd zorgen dat sollicitanten over de juiste informatie beschikken om zo goed mogelijk aan hun loopbaan bij ons te beginnen. Zo kunnen nieuwe Webhelpers ook vanaf dag één aan hun groei beginnen!

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek. Je vindt mij elk weekend terug op het volleybalveld en regelmatig sluit ik aan bij pubquizes. Daarnaast ga ik graag op pad met mijn hond Terry. En als iemand me belt om op pad te gaan, dan ben ik daar altijd wel voor in. Helemaal als we ergens een cheeseburger gaan halen.