Sabine Veldboom - Recruiter

Sabine

Met een achtergrond in de retail, kwam ik 2 jaar geleden bij Webhelp binnen zonder ervaring als recruiter. Bij Webhelp heb ik de kans gekregen om een nieuw vak te leren en deze kans heb ik met twee handen aangegrepen! Ik vind het belangrijk om mezelf te ontwikkelen en heb de afgelopen jaren onwijs veel mogen leren. Elke dag begin ik vol energie aan de dag en geef ik 100%. Je kunt mij dan ook omschrijven als energiek en perfectionistisch. Ik krijg energie van de positiviteit om mij heen en geloof dat je terugkrijgt wat je geeft.

Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn werk als recruiter. Ik geef veel energie in het contact met al die verschillende mensen die ik dagelijks ontmoet. In de afgelopen jaren heb ik zoveel interessante mensen ontmoet én verder mogen helpen. Ik geniet er elke keer weer van als ik iemand blij kan maken met een nieuwe baan!

Wanneer ik niet aan mezelf aan het werk ben, vind ik het belangrijk om aan mijn relatie met anderen te werken. Ik ben daarin nogal huiselijk ingesteld. Ik ben denk ik een van de weinige mensen die nog kaartjes verstuurd. Ik houd ervan om anderen te verrassen met een attent gebaar als een bosje bloemen, chocolaatjes of een kaartje. Mocht je mij een keertje willen verrassen, dan maak je me het meest blij met zelfgemaakte kippensoep met stokbrood-kruidenboter.