Zahira Khidous

Zahira Khidous

In 2018 ben ik begonnen bij Webhelp en ik was meteen verliefd. De gezelligheid, de dynamiek, en had ik al de gezelligheid benoemd? De leuke collega's waarmee ik mag samenwerken en de saamhorigheid die er heerst zorgen ervoor dat ik elke dag mijn werk met veel plezier doe. Het mooiste aan mijn werk als recruiter vind ik het pad dat ik mag bewandelen met een sollicitant naar die leuke, nieuwe job waar hij of zij naar op zoek is. Als dat dan resulteert in een mooie baan bij Webhelp, wordt ik daar blij van!

Je kunt mij het beste omschrijven als mensgericht, collegiaal én moeder. Het hebben van contact met anderen vormt een rode draad in mijn carrière. Ooit ben ik begonnen als klantenservicemedewerker en nu sta ik in nauw contact met sollicitanten in mijn functie als recruiter. Daarnaast vind ik collegialiteit ontzettend belangrijk. Ik spring graag bij als mijn collega's hulp nodig hebben. Ik combineer mijn drukke baan als recruiter met het opvoeden van twee prachtige zonen.

Ondanks mijn drukke bestaan, maak ik altijd tijd voor iets lekkers! Als je mij tegenkomt op de werkplek, zul je dan ook altijd iets lekkers naast mijn laptop zien staan. Bij voorkeur is dit, om specifiek te zijn, een smeuïg stuk chocoladetaart met een lekkere dikke laag ganache en de meest romige chocolademousse er tussen!