Geert de Haan - Recruiter

Geert

In 2013 kwam ik voor het eerst binnen bij Webhelp. Het bleek een schot in de roos, want ik ben nooit meer weggegaan. Ik heb met veel plezier gewerkt ‘in de lijn’ en in 2016 mocht ik het vak gaan leren aan anderen in de rol van trainer. Na een paar jaar begon het toch te kriebelen en wilde ik graag een volgende stap maken. Sinds 2019 mocht ik aan de slag als recruiter. Wederom een schot in de roos!

Anderen omschrijven mij als rustig en eigenwijs. Ik kleur graag buiten de lijntjes. Regelmatig doe ik dingen waarbij ik de volgende dag erachter kom dat het toch niet zo handig was. Gelukkig is hier ruimte voor bij Webhelp en dat maakt dat ik zo goed op mijn plek zit. Ik gun iedereen ook zo’n plek en daarom vind ik mijn werk als recruiter ook zo leuk!

Naast mijn passie voor mijn werk, heb ik ook een passie voor muziek. Kom je bij mij binnen op kantoor, dan kun je meegenieten met allerlei genres. Voor mijn ontspanning steek ik graag de BBQ aan terwijl ik geniet van een lekker biertje. Uiteraard staat er dan ook muziek aan!