Vanja Meyer - Recruiter

Vanja

Ik ben al 15 jaar werkzaam als recruiter voor verschillende bedrijven. In 2018 heb ik in Webhelp Ede mijn ‘thuis’ gevonden. De dynamiek die Webhelp zo kenmerkt, in combinatie met het dagelijkse contact met mensen, maken dat ik met zoveel plezier werk. Het geeft een geweldig gevoel om te achterhalen wat iemand drijft en op basis daarvan de juiste match te maken. Ik heb dan het gevoel dat ik bijdraag aan iemands geluk, en wie wil dat nou niet?

Je kunt mij het beste omschrijven als gedreven, passievol en professioneel. De gedrevenheid zal elke kandidaat merken, ik ga tot het uiterste om het beste uit mijzelf én de kandidaat te halen. Door mijn professionaliteit geef ik niet alleen mijn kandidaten, maar ook Webhelp een vertrouwd gevoel (mee.) Ik vind het belangrijk dat iedereen zich net zo thuis voelt bij Webhelp als dat ik mij voel.

Over thuis gesproken, huis en interieur is ook mijn hobby. Ik ben graag bezig met inrichting en styling. En als ik niet thuis ben, dan vind je mij op de fiets. Ik ga graag hele stukken fietsen en kan dan echt genieten van de rust en de natuur om mij heen. Zo blijf ik goed in balans!