Sanne Aldershof - Recruiter

Sanne width=

Ik ben nooit bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan, ook als ik niet weet wat me te wachten staat. Dit komt vooral naar voren bij mijn backpack reizen zonder voorbereiding, maar ook in mijn switch van horeca naar recruitment! Ik heb een achtergrond in het hotelwezen en sinds eind 2020 heb ik het roer omgegooid. Ik heb de overstap gemaakt naar recruitment bij Webhelp. En wat een schot in de roos!

Ik ben namelijk best wel een zorgsaam persoon en ben daardoor gevoelig voor sfeer. Ik heb graag dat het goed gaat met anderen. Het leukste aan mijn werk als recruiter vind ik dan ook dat je iemand op kunt bellen met het nieuws: “Gefeliciteerd met je nieuwe baan!”. Dat ik anderen mag helpen aan een leuke nieuwe baan, waar ze (meestal) het grootste gedeelte van hun week doorbrengen, vind ik mooi.

Al met al is mijn werk bij Webhelp tot nu toe te omschrijven als een prachtige reis. Mocht het weer kunnen, zou ik graag ook weer een mooie reis maken buiten Webhelp. Tot die tijd kun je mij in mijn vrije tijd (of tijdens werk) blij maken met sushi!