Patrick Buitendam - Recruiter

Patrick

Ik ben de dinosaurus van het recruitment team bij Webhelp. Met andere woorden, ik werk er al een tijdje. Maar nog altijd met heel veel plezier! In 2012 had ik mijn eerste werkdag als klantadviseur en in 2014 mocht ik de overstap maken naar recruiter. De rode draad in mijn carrièrre is het contact met anderen. Als recruiter mag ik niet alleen mensen spreken, maar ook nog eens een mooie plek bieden binnen Webhelp!

Ik ben het best te omschrijven als vrolijk en vriendelijk. Wie een sollicitatiegesprek met mij heeft, zal niet alleen maar vragen krijgen. Ik vind het belangrijk om ruimte te houden voor een grapje op z’n tijd en om écht een gesprek te voeren. Op zo’n manier ontstaan er vaak leuke gesprekken én goede matches.

Daarnaast ben ik behoorlijk vasthoudend. Mijn drukke werkleven combineer ik met een druk privéleven. Als vader van 4 jonge kinderen is het nooit rustig in huis. En alsof dat nog niet genoeg is, ben ik recentelijk ook aan een studie HRM begonnen. Mocht je mij dus op een rustig moment treffen, dan doe ik bij voorkeur even mijn voeten omhoog en kom ik even tot rust.

Ondanks mijn drukke bestaan, maak ik altijd tijd voor iets lekkers! Als je mij tegenkomt op de werkplek, zul je dan ook altijd iets lekkers naast mijn laptop zien staan. Bij voorkeur is dit, om specifiek te zijn, een smeuïg stuk chocoladetaart met een lekkere dikke laag ganache en de meest romige chocolademousse er tussen!