Djenice Damrie - Recruiter

Djenice Damrie

Voor mij is het glas altijd half vol. Ik bekijk het leven altijd van de positieve kant en probeer het positieve uit elke situatie te halen. Dat maakt ook dat je mij bijna altijd vrolijk zult zien. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Toch draait het bij mij niet alleen maar om lachen. Ik voer ook graag een open en eerlijk gesprek. Eerlijkheid kom je het verste mee, een goed gesprek ga ik zeker niet uit de weg en als je die eerlijk kan voeren is dat het fijnste wat er is

Dat maakt voor mij het werken als recruiter ook zo perfect. Ik mag elke dag in gesprek gaan met mensen en mag ze dan ook nog eens allemaal vragen stellen! De verhalen die mensen te vertellen hebben vind ik onwijs tof. Dat ik vervolgens iemand dan mag helpen aan een passende baan, wat toch een groot deel van iemands leven is, maakt dat ik elke dag met veel energie uit mijn bed stap!

Het liefst geniet ik van een goed gesprek tijdens een lekkere maaltijd. Ik ben gek op heerlijk eten uit allerlei verschillende landen. Als we na het eten ook nog een mooi tocht door het bos maken met de paarden, dan is mijn glas niet meer halfvol, maar gewoon helemáál vol!