Cliëntmanager voor overheidsproject gezocht

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Zoetermeer
 • Type vacature Overig

Over de functie

Jij bent als Cliëntmanager operationeel, financieel en commercieel mede verantwoordelijk voor de dienstverlening aan een belangrijke opdrachtgever binnen de overheid. Je rapporteert aan de Client Director en zorgt ervoor dat Webhelp voldoet aan de overeengekomen kwantitatieve en kwalitatieve eisen. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de interne organisatie. Denk hierbij aan de ontwikkeling en inzet van de medewerkers, de procesvoering, techniek en de omzet en marge  etc.

Ook is het je verantwoordelijkheid om je team optimaal te laten presteren. Je geeft op inspirerende wijze dagelijks leiding aan de Teammanagers, die op hun beurt de Klantadviseurs aansturen. Je belegt verantwoordelijkheden in het team, je bent in staat de overall performance te managen met de juiste focus en prioriteiten. Daarnaast weet jij als geen ander een waardevolle en duurzame relatie op te bouwen met deze opdrachtgever. Je gaat hierbij uit van partnerschap. Samen met de Cliënt Director en met ondersteuning vanuit de afdeling Commercie blijf je  in gesprek over mogelijkheden die aansluiten op de behoeften van de opdrachtgever. Deze mogelijkheden weet je te vertalen naar kansen voor Webhelp, die je vorm geeft in goed onderbouwde business cases.

Over het team

 Je gaat werken in een nieuw, enthousiast en divers team. Het team handelt een breed scala aan vragen af via telefoon, e-mail en social media. Elke dag is weer anders, doordat er nooit dezelfde vraag wordt gesteld. Vragen over brexit, wetgeving, trouwen en immigratie, alles kan voorbij komen. Als Clientmanager is het jouw taak om samen met de opdrachtgever de kwaliteit van de voorlichting te verbeteren. Hiervoor zul je ook veelvuldig contact hebben met de rijksoverheid en de verschillende ministeries. Samen met de Client Director en de Cliëntmanagers van andere overheidsprojecten werk je samen aan een perfecte service voor de Overheid.

Competentieprofiel Cliëntmanager

 

Operationeel Management

Financiële vaardigheden

People management

Basis Accountmanagement

Basis Projectmanagement

Basis Consulting

Webhelp portfolio

 

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële bedrijfseconomische opleiding;
 • Kennis van commerciële methodieken en processen;
 • Commerciële instelling met gevoel en belangstelling voor de business;
 • Projectmatig kunnen werken. Afgeronde training zoals Prince 2 wordt als pré beschouwd;
 • Affiniteit met de klantenservice omgeving;
 • Sociale vaardigheden voor advisering en consultancy klant;
 • Leidinggevende kwaliteiten;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Wij bieden je een boeiende werkomgeving. Je komt in een sterk groeiende, dynamische en snel veranderende organisatie te werken. Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien. Webhelp onderscheidt zich door excellente dienstverlening naar haar opdrachtgevers en klanten. Kwaliteit staat voorop.

Over Webhelp

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in klant ervaringen. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen, via telefoon, e-mail, social media en chat. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, en besteden dit (deels) aan ons uit. Een grote verantwoordelijkheid! Webhelp doet dit al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met heel veel passie handelen  onze Klantadviseurs deze contacten af. Samen met hun team zorgen zij voor een optimale klantbeleving.

De Webhelp Nederland organisatie bestaat uit klantteams die verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten voor onze opdrachtgevers. Elk klantteam krijgt leiding van een Client Director en wordt daarnaast ondersteund door gespecialiseerde afdelingen zoals WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Interesse?

Heb je verdere vragen over de inhoud van deze functie? Dan kun je bellen met Babette van Loon: 06 51 83 55 44.

Ben jij de Cliëntmanager die wij zoeken? Solliciteer dan direct en stuur je sollicitatie naar bvanloon@nl.webhelp.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via