Teammanager

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor ons team in Groningen zijn we op zoek naar een Outbound Teammanager. Het huidige team bestaat uit twee teammanagers en kenmerkt zich door ondernemerschap, samenwerken en een drive om het beste uit zichzelf en de medewerkers te halen. Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt in sales en begrijpt hoe de aansturing gaat op een salesproject. Je bent in staat om inzicht te creëren in wat er speelt binnen de afdeling, verbeteringen te realiseren gericht op de medewerker, de operatie en het financiële aspect.

Als teammanager geef je leiding aan een groep van ongeveer 25-30 klantadviseurs.
Je gebruikt de inspirerende leiderschapsstijl, waarbij je de klantadviseurs kwalitatief beter en effectiever laat functioneren door hun vaardigheden, zelfinzicht en probleemoplossend vermogen te vergroten. Je rapporteert aan de Client Manager.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt drie jaar leidinggevende ervaring als teammanager in een salesomgeving
  • Je zoekt actief de samenwerking op met je collega teammanagers, je bent in staat om over de afdelingsgrenzen heen te denken en initieert oplossingen vanuit jouw ervaring
  • Je bent resultaatgericht, overtuigend en durft beslissingen te nemen
  • Je bent klantgericht
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over sterke coachings vaardigheden
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent gedurende de openingstijden beschikbaar en stemt je rooster af met je collega teammanagers. De openingstijden van de afdeling zijn: maandag tot en met vrijdag van 12:30 tot 21.00 uur. Zaterdag van 11:00-15:00 uur op basis van roulatie.

Wat wij bieden

Een prettige, informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving waar kennis gedeeld wordt, men resultaatgericht werkt en toegankelijk is voor elkaar. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en heb je flexibele werktijden.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een Talenten Motivatie Assessment (TMA) is onderdeel van deze procedure. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Marijke Hansma, HR consultant via 06-12946617.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via