Teammanager Customercontact Medium Size Clients

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Rotterdam
 • Opleidingsniveau HBO
 • Type vacature Overig

Over de functie

Jouw team werkt elke dag hard om duizenden telefoontjes, e-mails en social media van de klanten van jullie opdrachtgevers af te handelen. Jouw taak? Je motiveert én inspireert jouw team om doelen te behalen en te overstijgen. Maar je gaat ook je medewerkers zowel op de vloer als 1-op-1 coachen en begeleiden, zodat ze specialisten worden in het blij maken van klanten. Ook niet geheel onbelangrijk: je zorgt dat je medewerkers elke dag enthousiast blijven en gemotiveerd aan het werk gaan!

Waar ga je mee aan de slag?

Dat is eigenlijk best simpel: jij zorgt voor blije klanten én tevreden medewerkers. Dankzij jouw inspirerende coaching behaalt jouw team niet alleen de vereiste kwaliteit, KPI's en servicelevels, maar verras je de opdrachtgever regelmatig met nóg betere resultaten.


Waar kom je terecht?

Op een toplocatie in hartje Rotterdam! Als Teammanager ga je aan de slag in ons team 'Midsize Experience  Clients'. Met dit team ga je de klantenservice voor mooie klanten als Greetz, Makro en Lidl verzorgen. Stuk voor stuk inspirerende bedrijven waar ook nog eens flinke groei in zit!

Bekijk hier de vele gezichten van webhelp!

Functie eisen

Kun jij het verschil maken voor Webhelp?

Kun jij in de drukte je hoofd cool houden en het overzicht én resultaat bewaren? Heb je een creatieve mind, minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring in een klantcontactcenter? Ben je flexibel inzetbaar om samen met je 2 andere collega's gedurende 7 dagen in de week, je teams te motiveren? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou. Ook wel handig om te hebben: ervaring met leidinggeven en coachen zodat je het beste uit je mensen weet te halen.

Wat wij bieden

Een greep uit je werkzaamheden

 • Werk genoeg, want je stuurt met twee collega's maar liefst negentig teamleden aan. Je hebt een eigen specialisatie waar je verantwoordelijk voor bent, zoals HR of kwaliteit.
 • Je zorgt dat je team steeds beter presteert en nog efficiënter gaat werken.
 • Je kent de eisen van de opdrachtgever like the back of your hand, stemt die af op afspraken met Webhelp en vertaalt die ook naar je team.
 • Je gaat het gesprek aan met je team, coacht je medewerkers en zorgt dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Het moet van twee kanten komen, dus wij hebben jou ook veel te bieden.

 • Een uitdagende job met toffe teamleden en een gezellige sfeer.
 • Volop ruimte om kennis op te nemen, te delen en initiatief te nemen.
 • Eigen verantwoordelijk vinden wij belangrijk, we zitten je niet op je lip.
 • Ook niet geheel onbelangrijk; een passend salaris.

 

Iets meer over ons

Al ruim dertig jaar onderhoudt Webhelp het klantcontact voor verschillende A-merken. Webhelp is marktleider in Nederland (we blijven maar groeien) en sinds 2014 zijn we onderdeel van één van de grootste Europese outsourcers in Customer Experiences: de Webhelp Group.

Spreekt dit je aan?

Reageer dan vóór 23 januari 2019. Stuur ons  in elk geval je CV en inspireer ons op jouw manier om kennis te maken met wie jij bent. Het staat je vrij dit op creatieve wijze aan ons over te brengen. Als je ons enthousiast maakt, nodigen wij je uit voor een kop koffie en een goed gesprek. Je kunt je sollicitatie sturen naar: ivandewijgaart@nl.webhelp.com.

Nieuwsgierig geworden maar eerst wat meer willen weten?

Bel dan met onze Client Director Rani Bainathsah op 06 - 51452564 of HR-consultant Inge van de Wijgaart op 06 - 53732795.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via