Cliëntmanager Rotterdam & Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Zoetermeer & Rotterdam
 • Opleidingsniveau HBO

Over de functie


Jij bent als Cliëntmanager operationeel, financieel en commercieel (eind- of mede) verantwoordelijk voor één of meerdere opdrachtgevers van Webhelp. Dit op een zodanige wijze dat wordt voldaan aan de met de opdrachtgever overeengekomen kwantitatieve en kwalitatieve verwachtingen. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de interne organisatie voor wat betreft de klanttevredenheid, medewerkertevredenheid, marge, omzet en overige doelstellingen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten presteren van je team en geef je op een inspirerende wijze dagelijks leiding aan teammanagers. Je belegt verantwoordelijkheden in je team, je bent in staat de overall performance te managen met de juiste focus en prioriteiten en je vindt het leuk om je teammanagers te ontwikkelen en hier ben je goed in en krijg je energie van.

Daarnaast weet jij als geen ander een waardevolle en duurzame relatie op te bouwen met de opdrachtgever gebaseerd op partnerschap. Samen met de Cliëntdirector, Commercie en/of Business Development ben je op operationeel en commercieel niveau in dialoog met jouw opdrachtgever over mogelijke business opportunities die passend zijn bij het operationele, tactische of strategisch vraagstuk van de opdrachtgever. Die kansen voor jouw opdrachtgever weet je te vertalen naar een gefundeerd en weloverwogen voorstel (business case driven).

Competentieprofiel Cliëntmanager:

Operationeel Management

Financiële vaardigheden

People management

Basis Accountmanagement

Basis Projectmanagement

Basis Consulting

Webhelp portfolio

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële bedrijfseconomische opleiding;
 • Kennis van commerciële methodieken en processen;
 • Commerciële instelling met gevoel en belangstelling voor de business;
 • Projectmatig kunnen werken. Afgeronde training zoals Prince 2 wordt als pré beschouwd;
 • Affiniteit met de wereld van klantcontact;
 • Sociale vaardigheden voor advisering en consultancy klant;
 • Leidinggevende kwaliteiten;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Webhelp Nederland
 
Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uitbesteden aan een specialist, Webhelp Nederland. Dat doen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving.

De Webhelp Nederland organisatie bestaat uit Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/ opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt in principe aangestuurd door een Clientdirector en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Een enthousiaste, positieve, proactieve en gedreven Clientmanager.

Wat wij bieden

Wij bieden je een boeiende werkomgeving. Je komt in een sterk groeiende, dynamische en snel veranderende organisatie te werken. Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien. Webhelp onderscheidt zich door excellente dienstverlening naar haar opdrachtgevers en klanten. Kwaliteit staat voorop. Arbeidsvoorwaarden zin marktconform. Webhelp heeft een eigen cao, een goede pensioenregeling en kent prima secundaire voorwaarden.

Enthousiast geworden over deze baan?

Upload dan je CV en motivatie uiterlijk 28 februari 2019. Bij vragen kun je contact opnemen met Babette van Loon (06-51 83 55 44).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via