Maak het verschil als HR Trainee!

Vacature doorsturen
 

Over de functie

Als HR Trainee word je volledig betrokken bij alle HR activiteiten binnen de afdeling gedurende het traject van 12 maanden. Je houdt je bezig met verzuim, behoud en ontwikkeling van medewerkers en het adviseren van leidinggevenden. Je bent een aanspreekpunt voor onze collega's en medeorganisator van interne meetings. Je houdt je bezig met het afhandelen van vragen, de HR administratie en deels HR projecten. Je wordt in deze functie ook begeleid door de HR Manager.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO Bachelor of universitaire Masteropleiding, richting Bedrijfskunde, HR, Arbeids- en Organisatiepsychologie of vergelijkbaar;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Je bent pragmatisch en je staat met beide benen op de grond. Je bent zelfbewust en bent in staat om te reflecteren op jouw eigen gedrag;
 • Met jouw mentaliteit ga je voor het beste resultaat en beschik je over doorzettingsvermogen;
 • Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je bent flexibel en praktisch in de omgang. Een echter doener!

Wat wij bieden

 • Werken bij een te gek jong, dynamisch en ambitieus bedrijf en global wide!;
 • Als starter naast je werk veel leren in de praktijk door te doen en door de mogelijkheid een ontwikkeltraject te volgen: er worden cursussen aangeboden bestaande uit kennis- en vaardigheidstrainingen van experts binnen en buiten de organisatie. Dit ontwikkeltraject wordt op maat ingekleurd;
 • De organisatie beter leren kennen en de verschillende interne disciplines zoals WFM, Recruitment, L&D, Finance, IT en BI en de branche waarin we werken;
 • Inzicht krijgen in je capaciteiten en deze verder ontwikkelen;
 • Begeleiding van een coach;
 • Je maakt onderdeel uit van het HR team bestaande uit HR Business Partners;
 • De mogelijkheid om door te stromen naar de functie van HR Business Partner.

Webhelp Nederland

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uitbesteden aan een specialist, Webhelp Nederland. Dat doen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving.

De Webhelp Nederland organisatie bestaat uit Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/ opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt in beginsel aangestuurd door een Client Director en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, HR, Learning & Development en Finance.

Herken jij je in bovenstaand profiel en word je er blij van? Solliciteer dan via onderstaande button met je c.v. en motivatie uiterlijk 28 februari 2019.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Babette van Loon, HR, te bereiken op telefoonnummer 06-51835544.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via