Commercieel medewerker voor Sanoma Babybox

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Zoetermeer

Over de functie

Je gaat aan de slag voor een bekende uitgever als commercieel klantadviseur.  

Als Klantadviseur benader je aankomende ouders die zich hebben aangemeld via www.zwanger.nl van (Ouders van Nu). De ouders ontvangen na aanmelding gedurende de zwangerschapsperiode het gratis blad Zwanger, verschillende nieuwsbrieven en de Zwanger Box. Na de geboorte van het kindje ontvangen de ouders de Baby Box. De inhoud van beide boxen bevatten allerlei bruikbare samples en handige informatie.

 

Als Klantadviseur benader je de ouders een aantal keer gedurende de zwangerschap en na de geboorte voor het verkopen van tijdschriften met informatie over zwanger zijn, de geboorte en de eerste jaren na de geboorte. Als klantadviseur ga je abonnementen verkopen, maar wil je er ook achter komen hoe de gezinssituatie/omgeving van het gezin in eruit ziet.

 

Verkopen is heel belangrijk is deze functie, alsmede een goed klantcontact. Klantgegevens worden geverifieerd en waar nodig aangepast hierdoor is accuraat werken van groot belang!

De werktijden zijn  in de ochtend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30

Hoe te solliciteren:

 

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Recruiter:
Angela Plug, via telefoonnummer 06-51707604.

Functie eisen

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt al commerciële ervaring opgedaan, bij voorkeur in een callcenter of in de binnen-/buitendienst;
  • Je bent flexibel en per direct beschikbaar tussen de 16 tot maximaal 24 uur per week;
  • Je beschikt over uitstekende computervaardigheden en multitasking is je tweede natuur;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig in Zoetermeer of directe omgeving;
  • Daarnaast ben je enthousiast, resultaat- en klantgericht, kun je goed luisteren en beschik je over een empathisch vermogen.

 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een prettige, informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, durf en humor. Je ontvangt een marktconform salaris en een training. Daarnaast ontvang je een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer vanaf 10 kilometer en voor eigen vervoer ontvang je een vaste tegemoetkoming vanaf 10 kilometer.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via