HR Adviseur

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Zoetermeer & Rotterdam
  • Opleidingsniveau HBOWO
  • Type vacature HR

Over de functie

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uitbesteden aan een specialist, Webhelp Nederland. Dat doen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving.

De Webhelp Nederland organisatie bestaat uit Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/ opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt aangestuurd door een Client Director en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Een enthousiaste, positieve, proactieve en gedreven HR Business Partner die binnen het HR vak ervaring heeft opgedaan binnen grote en dynamische organisaties.

Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor 1 of meerdere Klantteams en heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

* Gevraagd en ongevraagd adviseren van management en het Klantteam met betrekking tot HRM in de volle breedte;

* Bewaken van de toepassing van het totale HRM-beleid;

* Adviseren en faciliteren in de ontwikkeling en behoud van medewerkers;

* Vanuit de eigen vakinhoudelijke expertise adviseren over en begeleiden van organisatieveranderingen en indien nodig optreden als projectleider;

* Bewaken en borgen van de totale kwaliteit van de geleverde HRM producten aan de business, ook van taken die zijn belegd in de business;

* Zorgdragen voor de operationele HR processen.

Ieder Klantteam wordt met specifieke kansen en uitdagingen geconfronteerd, zodat je constant wordt uitgedaagd om jezelf in de business van het klantteam te verplaatsen en 'passende' oplossingen te formuleren. Samen met hen hou je de bezetting kwalitatief en kwantitatief op peil. Je ziet kansen om de HRM processen verder te verbeteren. Daarnaast zie je ook mogelijkheden om het verloop en het ziekteverzuim tot een minimum te beperken en medewerkers aan Webhelp Nederland te binden door je bijdrage te leveren aan de medewerkertevredenheid.  Tevens vind je het leuk om je bezig te houden met het coachen van management en medewerkers.

Heb jij ervaring met bovengenoemde activiteiten en ben jij geboeid door de dynamiek van veranderingstrajecten? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze functie.

Functie eisen

Naast een afgeronde HBO-opleiding (Personeel & Arbeid, MER of bedrijfskunde met HR specialisatie), beschik je over aantoonbaar bedrijfskundig inzicht en ervaring als HR business partner in een grote (profit) organisatie. Bovendien beschik je over de volgende competenties:

* Minimaal 3 jaar HR ervaring in een rol als HR consultant/ business partner;

* Het leuk vinden om een zeer dynamische organisatie te werken;

* Sterk analytisch werk- en denkvermogen;

* Sterke adviesvaardigheden;

* Zelfstandig kunnen werken en zelfredzaam;

* Procesmatig en systematisch kunnen werken;

* Structuur kunnen aanbrengen binnen de HR processen;

* Bedrijfsprocessen snel kunnen doorgronden;

* Communicatief vaardig;

* Daadkrachtig en onafhankelijk;

* Stevige, positief kritische persoonlijkheid;

* Commerciële instelling;

* Overtuigingskracht.

Wat wij bieden

We bieden je een boeiende werkomgeving, leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien.

Wil je solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaande button met je c.v. en motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Vanja Meyer, corporate recruiter, te bereiken op telefoonnummer 06-10911813.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via