CallCenter Medewerker - Klantenservice medewerker - Commercieel klantcontactspecialist

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Zoetermeer
  • Opleidingsniveau HAVOVWOHBOMBOWO
  • Type vacature Klantcontact

Over de functie

Weet jij nog niet goed wat je wil qua (bij)baan naast jouw studie? Of ben je er nog niet helemaal uit welke baan er nou bij je past? Maar ben je altijd al benieuwd geweest hoe het is om te werken bij een groot klantcontactcenter als commercieel of service klantadviseur? Dan nodigen we je van harte uit op onze open dag 21 mei van 10.00 uur tot 14:00 met kans op wat uitloop.

Er zal een presentatie gegeven worden waar verschillende projecten en afdelingen aan bod komen, zodat jij de mogelijkheid hebt om aan te geven bij welke projecten je zou willen meeluisteren.

Ben je na het meeluisteren super enthousiast? Dan zorgen wij ervoor dat je ook nog een klikgesprek met een teamleider krijgt.

Na dit gesprek weet je meteen of  je met een nieuwe baan naar huis gaat!

Functie eisen

Jij bent gemotiveerd
Jij bent enthousiast
Jij beheerst de Nederlandse taal goed tot uitstekend in woord en geschrift

Wat wij bieden

Een fijne, flexibele, collegiale werkomgeving waarbij jouw ontwikkeling voorop staat! Jouw potentieel toekomstige collega's zeggen dit over het werken bij Webhelp als commercieel of service klantadviseur:

"We hebben een gezellig team, wat het elke keer leuk maakt om naar werk te gaan."
"De teamleiders zijn erg motiverend en laten je niet slecht voelen over een mindere dag'' 
"Het werken bij Webhelp bevalt me heel erg goed! Superleuke sfeer en collega's."

Uiteraard staat jouw studie en of gezin op nummer één. Hierom bieden we jou de flexibiliteit in uren zodat de studieresultaten of de tijd met jouw gezin niet in het gedrang komen. Wanneer jij bij ons start ontvang je in de eerste instantie tussen de 9,35 en € 9.50 euro per uur. Ook is er bij een aantal projecten een leuke bonusregeling! Ga je bij KPN Outbound aan de slag, dan kun je zelfs €1,00 per sale bij verdienen. Ofwel, je kunt zoveel verdienen als je zelf wilt! Ben jij nieuwsgierig naar het werk? Meld je dan aan voor de open dag door op de sollicitatieknop te drukken. Wij zijn in ieder geval nieuwsgierig naar jou!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via