Klantenservice medewerker VGZ Heerlen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 20 - 40 uur
 • Standplaats Heerlen
 • Opleidingsniveau HBO
 • Type vacature Wft Zorg

Over de functie

Stel je voor: je dag begint met een lekker kopje koffie, je start je systemen op en kletst even bij met je collega's. De klanten bellen met veelzijdige vragen. Van vragen over betalingen, verzekeringspakketten, vergoeding, maar ook praktische vragen over de online-omgeving van VGZ. Jouw taak is het om de klant op een persoonlijke manier van een juist en volledig antwoord te voorzien. Daarnaast ben je ook een luisterend oor voor de klant; vaak willen zij hun verhaal graag even kwijt. Je denkt met de klant mee en bent alert op de verschillende oplossingen; denk aan gespreid betalen of een ander verzekeringspakket. Jij zorgt ervoor dat de klant maar één keer hoeft te bellen en ophangt met een goed gevoel over de dienstverlening, ook al was het antwoord niet wat de klant had gehoopt.
Je wordt voorzien van een systeem waarin je alle antwoorden kan vinden en bovendien het gesprek na afloop in het kort kan vastleggen. Altijd fijn als de volgende collega in één oogopslag kan zien wat jij hebt gedaan, of als jij weet wat de voorgaande collega met de klant heeft besproken!
Vind jij dat bepaalde processen beter kunnen of het systeem handiger kan worden ingericht? Jouw inbreng is van harte welkom!

Functie eisen

 • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denk niveau;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in klantcontact en klantenserviceprocessen;
 • Je bent betrokken, stressbestendig en initiatiefrijk. Daarnaast heb je goede communicatieve- en sociale vaardigheden, maar vooral affiniteit met beleid en klantcontact.
 • Je bent bereid om na aanname eerst de vereiste Wft- Zorg opleiding te volgen en te halen;
 • Je bent bij de start van de klassikale/beltraining gedurende 3 weken fulltime (38 uur per week) beschikbaar om de training te volgen;  
 • Zoals aangegeven staat een goede balans tussen werk en privé hoog in het vaandel. Om ieders wensen tegemoet te komen, vragen wij om twee avonden per week als beschikbaarheid aan te geven. In principe word je hiervan maar één avond ingepland, tenzij meer avondwerk vanuit jouw kant gewenst is. Voor de zaterdag vragen wij om ten minste één zaterdag per maand beschikbaar te zijn. Hier wordt een roulatieschema voor opgesteld, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Wat wij bieden


 • Een door Webhelp betaalde WFT Zorg-opleiding. Om te mogen adviseren over financiële producten (zoals een zorgverzekering), moet je in het bezit zijn van deze opleiding. Nadat je bent aangenomen, krijg je thuisstudie materiaal toegestuurd. Bovendien wordt er geheel vrijblijvend een trainingsdag georganiseerd zodat jij al je vragen kan stellen. Twee weken na aanname wordt het examen afgenomen op de Webhelp locatie in Heerlen. Haal je het niet? Je krijgt ook nog een herexamen! (Goed om te weten: de zelfstudie bedraagt ongeveer 40 uren)
 • Een klassikale training om alle ins en outs over VGZ en de bijbehorende systemen te leren kennen, maar ook om bepaalde gesprekstechnieken onder de knie te krijgen. Na de training ga je begeleid bellen, zodat je alle kneepjes van het vak leert voordat je zelfstandig gaat bellen.
 • Een startsalaris van €10,50 gedurende de eerste drie maanden. Na drie maanden wordt dit automatisch verhoogd naar €10,71.
  Heb jij jouw KPI's vervolgens gedurende drie maanden op orde en leef jij de waarden en normen van Webhelp na? Dan kan je doorgroeien naar de functie Customer Contact Specialist. Deze promotie gaat wederom gepaard met een salarisverhoging!
 • In eerste instantie een aanstelling via het uitzendbureau met vaste urenafspraken. De mogelijkheden zijn: 20 - 28 uren, 24 - 32 uren en 28 - 36 uren. Tijdens drukke periodes wordt je op je maximale uren ingepland.
 • Wij hebben de intentie om jou na bepaalde tijd bij Webhelp in dienst te nemen!

Maar dat is natuurlijk lang niet alles!

 • Wij werken met korte lijnen, je krijgt dus snel iets geregeld;
 • Wij hebben veel voor elkaar over en dat merk je ook op de werkvloer;
 • Een balans tussen werk en privé staat hoog in het vaandel en flexibiliteit werkt bij ons daarom twee kanten op. Jij mag zelf aangeven wanneer jij beschikbaar bent om te werken! Uiteraard worden hierover goede afspraken gemaakt, zodat iedereens wensen in acht kunnen worden genomen.
 • Je krijgt je rooster altijd drie weken vooruit;
 • Er staat een hele 'community' achter jou: teammanagers, coaches, maar ook op digitale wijze. Webhelp heeft een uitgebreid intranet waar jij alles over Webhelp kan volgen.
Wil je verder groeien? Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid om verschillende tijdelijke rollen te bekleden, zodat je alle facetten uit een contact center kunt leren kennen en erachter kan komen waar (naast het adviseren van klanten) jouw passie ligt!

Meer informatie:

Wij zijn Webhelp en wij zijn Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werken we voor bekende bedrijven die ons het vertrouwen geven het contact te hebben met hun klanten. In 2014 zijn we onderdeel geworden van een van de grootste Europese spelers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien heel hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste te worden in customer experience wereldwijd.

Hoe te solliciteren:

Gaat jouw hartje sneller kloppen van deze vacaturetekst, denk je bij Webhelp te passen en voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.

Nog vragen? Deze beantwoorden wij graag! Neem contact op met onze Corporate recruiter Norbert van Hooidonk via 06-22488975 of nvanhooidonk@nl.webhelp.com

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via