HR Adviseur Webhelp - Groningen

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau HBO
  • Type vacature HR

Over de functie

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij, inmiddels al meer dan 30 jaar, klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen.
De Webhelp organisatie bestaat uit klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/opdrachtgevers. Elk klantteam wordt aangestuurd door een Client Director en wordt onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Als HR Adviseur ben je een Business Partner van het klantteam. Ieder klantteam wordt met specifieke kansen en uitdagingen geconfronteerd, zodat je constant wordt uitgedaagd om jezelf in de business van het klantteam te verplaatsen en 'passende' oplossingen te formuleren.
Je ziet kansen om de HR processen verder te verbeteren. Daarnaast zie je ook mogelijkheden om het verloop en het ziekteverzuim te reduceren en medewerkers aan Webhelp Nederland te binden door je bijdrage te leveren aan de medewerkerstevredenheid. Tevens vind je het leuk om je expertise in te brengen voor het coachen van management en medewerkers.

Functie eisen

Naast een afgeronde HBO-opleiding (bijv. P&A, MER of bedrijfskunde met HR Specialisatie), heb je minstens drie jaar ervaring binnen het vakgebied in een grote (profit) organisatie. Bovendien beschik je over de volgende competenties:

 

  • Analytisch: je blijft niet hangen in cijfers, maar kunt de vertaalslag maken naar trends en verbetermogelijkheden;
  • Advies: je gaat aan de slag met een probleem en je kunt gedegen en onderbouwd advies formuleren en weet deze overtuigend brengen;
  • Zelfstandig: je red je wel alleen, maar weet ook dat samenwerken de organisatie vooruit brengt;
  • Structuur: je weet in de chaos rust te brengen door procesmatig en systematisch te werken. Je gaat niet gelijk rennen, maar denkt eerst na wat de vraag is;
  • Pro-actief; je ziet wat er gebeurt en gaat er uit jezelf mee aan de slag, nog voordat de vraag gesteld wordt.
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar in de periode van 1 december 2019 tot 1 juni 2020 met de mogelijkheid tot verlenging.

Wat wij bieden

We bieden je een boeiende werkomgeving, leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden.
In de informele werksfeer krijg je veel ruimte en heb je de mogelijkheid om thuis te werken.

Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien binnen je klantteam op de locatie Groningen maar ook zeker binnen landelijke HR projecten.

Interesse?

Heb jij ervaring met bovengenoemde activiteiten en ben jij geboeid door de dynamiek van verandertrajecten? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren naar deze functie. Stuur je cv en motivatie toe voor 18 oktober 2019 via de sollicitatielink op deze pagina, of per mail naar arispens@nl.webhelp.com. Voor meer informatie kun je bellen met Anneke Rispens telefoonnummer 06 - 233 10 686.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via