Teammanager VGZ Nijmegen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Type vacature Overig

Over de functie

Jouw team werkt elke dag hard om duizenden telefoontjes van de klanten van de opdrachtgever af te handelen. Jouw taak? Je motiveert én inspireert jouw team om doelen te behalen en te overstijgen. Maar je gaat ook je medewerkers zowel op de vloer als 1-op-1 coachen en begeleiden, zodat ze specialisten worden in het blij maken van klanten. Ook niet geheel onbelangrijk: je zorgt dat je medewerkers elke dag enthousiast blijven en gemotiveerd aan het werk gaan!

Waar ga je mee aan de slag?

Dat is eigenlijk best simpel: jij zorgt voor blije klanten én tevreden medewerkers. Dankzij jouw inspirerende coaching behaalt jouw team niet alleen de vereiste kwaliteit, KPI's en servicelevels, maar verras je de opdrachtgever regelmatig met nóg betere resultaten

Waar kom je terecht?

Op een mooie locatie in Nijmegen namelijk het gebouw 52 Degrees, op loopafstand van het station! Als Teammanager ga je aan de slag in ons klantteam VGZ. Met dit team ga je de klantenservice voor de verschillende labels die onder VGZ hangen verzorgen. Een enorm inspirerend klantteam waar ook nog eens flinke groei in zit!

Als zorgverzekeraar heeft VGZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid en is continue verbetering essentieel om de beste kwaliteit te leveren en een optimale klantbeleving. Jij deelt die passie met ons en hebt een visie op goede klantenservice en ontwikkeling die je met enthousiasme over weet te brengen.

Bekijk hier de vele gezichten van Webhelp: https://www.youtube.com/watch?v=kNQ8gMnQRrA

Een greep uit je werkzaamheden

 • Werk genoeg, want je stuurt als teammanager ongeveer 40 teamleden aan. 
 • Je zorgt dat je team steeds beter presteert en nog efficiënter gaat werken.
 • Je kent de eisen van de opdrachtgever like the back of your hand, stemt die af op afspraken met Webhelp en vertaalt die ook naar je team.
 • Je gaat het gesprek aan met je team, coacht je medewerkers en zorgt dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Functie eisen

Kun jij in de drukte je hoofd cool houden en het overzicht én resultaat bewaren? Gaat jouw hart sneller kloppen van het coachen van medewerkers? Heb je een creatieve mind, minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring in een klantcontactcenter? Ben je fulltime (36 - 40 uren) en flexibel inzetbaar om samen met je 5 andere collega's gedurende 6 dagen in de week je teams te motiveren (maandag t/m vrijdag 8.00 - 20.00, zaterdag 9.00 - 13.00)? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou. Ook wel handig om te hebben: minimaal 2 jaar ervaring met leidinggeven en coachen zodat je het beste uit je mensen weet te halen, bij voorkeur ook nog in een klantcontactcenter. 


Wat wij bieden

Het moet van twee kanten komen, dus wij hebben jou ook veel te bieden.

 • Een uitdagende job met toffe teamleden en een gezellige sfeer.
 • Volop ruimte om kennis op te nemen, te delen en initiatief te nemen.
 • Eigen verantwoordelijk vinden wij belangrijk, we zitten je niet op je lip.
 • Ook niet geheel onbelangrijk; een passend salaris.

Iets meer over ons

Al ruim dertig jaar onderhoudt Webhelp het klantcontact voor verschillende A-merken. Webhelp is marktleider in Nederland (we blijven maar groeien) en sinds 2014 zijn we onderdeel van één van de grootste Europese outsourcers in Customer Experiences: de Webhelp Group.

Sinds september 2019 hebben wij ook een vestiging in Nijmegen. Vanuit deze locatie samen met de locaties Tilburg en Heerlen werken wij met een nieuw en gedreven team aan het succes van ons klantteam VGZ.

Spreekt dit je aan?

Reageer dan op deze vacature. Stuur ons in elk geval je CV en inspireer ons op jouw manier om kennis te maken met wie jij bent. Het staat je vrij dit op creatieve wijze aan ons over te brengen. Als je ons enthousiast maakt, nodigen wij je uit voor een kop koffie en een goed gesprek. 

Nieuwsgierig geworden maar eerst wat meer willen weten?

Bel dan met onze Corporate Recruiter Vanja Meyer, 06-10911813

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via