Medewerker consumentenservice gezocht in hartje Rotterdam!

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 16 - 40 uur
  • Standplaats Rotterdam
  • Opleidingsniveau HBO
  • Type vacature Klantcontact

Over de functie

Je gaat verantwoordelijkheid krijgen voor het juist afhandelen en verwerken van het contact voor 1 van de grootste FMCG producenten wereldwijd. Ik hoor je bijna denken: 'Wat betekent FMCG eigenlijk?'. Dit zijn producten die een korte levensduur en een snelle omloop hebben Denk hierbij aan de boterham die op je bord ligt of het wasmiddel waardoor je favoriete shirt weer zo heerlijk ruikt. 

Je gaat de consument informeren en adviseren vanuit het marketing-oogpunt van de opdrachtgever om deze zo aan je te blijven binden. Heb je een idee waardoor je de consument nog beter kunnen helpen? Deel deze met je teamleider! Samen ga je leren, ontwikkelen en presteren.

 

Functie eisen

Zoek je een flexibele baan voor 24 tot 40 uur in de week? Heb je zowel een marketing- als servicegerichte instelling? Je bent goed met een computer, hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en kan daarnaast ook nog multitasken als je onder druk staat. Dan zijn wij zeker op zoek naar jou. Je werkt op maandag tot en met vrijdag met flexibele werktijden tussen de 08.30 en 20.00. We vragen je wel om doordeweeks minimaal 2 avonden beschikbaar te zijn. Je rooster hoeft echt niet elke week hetzelfde te zijn, maar onze roostermakers werken wel 2 weken vooruit. Maar geen paniek, kun je een keertje niet, dan kun je altijd je collega's om hulp vragen!

Wat wij bieden

  • Je komt in een informele werksfeer terecht waar je veel vrijheden hebt om initiatief te nemen en kennis te delen;
  • Wij zullen je ondersteunen om je communicatieve -en adviesvaardigheden nog beter te maken;
  • Je zal aan de slag gaan met KPI's, servicelevels en targets van de opdrachtgever;
  • We hebben een mooi programma GROEI! dat jou de kans geeft om persoonlijke talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in je werk;
  • Niet geheel onbelangrijk; je ontvangt een marktconform salaris á €9,50;
  • Startdatum in overleg! 

  Iets meer over ons

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

Spreekt dit je aan?

Reageer dan zo snel mogelijk. Stuur ons je CV en een mooie motivatie en wie weet zit je binnenkort met ons om de tafel voor een kop koffie en een goed gesprek.

Nieuwsgierig geworden maar eerst wat meer willen weten?

Bel of mail dan met Sharon Dobbe op 0610838030 of sdobbe@webhelp.com

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via