(junior) Teammanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24 - 32 uur
 • Standplaats Tilburg
 • Opleidingsniveau MBOHBO
 • Type vacature Overig

Over de functie

Jouw team bestaat uit 25 enthousiaste en hechte klantadviseurs die met hun deskundigheid telefoontjes en mails van burgers van onze opdrachtgever, een overheidsinstelling, afhandelen. Jouw taak? Je motiveert en inspireert jouw team zodat ze met plezier naar het werk komen en handvatten hebben om doelen te behalen. Je bent het eerste aanspreekpunt, zorgt er voor dat ze beschikken over de kennis die nodig is en je biedt medewerkers ondersteuning op alle fronten. Ook durf je ze aan te spreken als de situatie daarom vraagt.

Wat belangrijk is in jouw rol als teammanager, is jouw mate van zelfstandigheid. Je bent onderdeel van een landelijk team, maar werkt zelfstandig vanuit onze locatie in Tilburg. Je co teammanagers zijn werkzaam op de locaties Rotterdam en Zoetermeer. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor de klantadviseurs op deze vestigingen. Maandelijks zoek je je collega's op voor een werkoverleg. Daarnaast heb je  natuurlijk dagelijks (telefonisch)contact met je co teammanagers, WFM en traffic. Je houdt je verder bezig met de urenregistratie, neemt ziekmeldingen aan en belt deze na. Regelmatig voer je met je medewerkers bila's, coaching gesprekken etc. KPI's zijn jou niet onbekend en daarbij is ervaring in de klantcontactbranche een pré.

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of je hebt een mbo4 achtergrond met relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring binnen de contactcenterbranche, bent toe aan een volgende stap en wil je graag ontwikkelen als teammanager Je zoekt actief de samenwerking op met je co teammanagers.
 • Je bent zelf startend én durft hulp te vragen Je hebt oog voor je medewerkers en bent hun belangrijkste aanspreekpunt!
 • Ten alle tijden ga je resultaatgericht te werk en ben je overtuigend in jouw standpunten.
 • Je bent communicatief vaardig, mens- en organisatiegericht en hebt aantoonbare coachervaring. 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie met een mooi team waar jij leiding aan mag geven en waar volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een prettige en informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving; kennis wordt gedeeld, er wordt resultaatgericht gewerkt en daarnaast zijn we enorm toegankelijk.
 • Een parttime functie voor 28 tot 32 uur. Werk is belangrijk, maar ook je privéleven!
 • Niet geheel onbelangrijk; een passend salaris!

Webhelp Nederland - Bedrijfsomschrijving

Webhelp staat voor gedrevenheid en kwaliteit, wij vinden het belangrijk om werkzaamheden op een professionele manier uit te voeren. Dat kun je niet alleen, daar is een team van collega's voor nodig. Samenwerken is de basis om meer te bereiken en ieder individu is daarvoor van belang. Vanuit onze vestiging ben jij niet alleen verantwoordelijk voor je eigen team in Tilburg, ook maak je onderdeel uit van het managementteam dat verspreid over de locaties Tilburg, Rotterdam en Zoetermeer werkt aan een zo hoog mogelijke medewerker- als klanttevredenheid.

De opdrachtgever van jouw team is een overheidsinstelling die als doel heeft de elektronische dienstverlening tussen overheden en burgers te verbeteren.

Solliciteren!

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij de teammanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button met je cv en motivatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardelijkgesprek.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Natasja Batenburg, Cliënt Manager, via telefoonnummer 06-51359439 of per mail natasja.batenburg@webhelp.com. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Zahira Khidous, recruiter, via telefoonnummer 06-12874456 of per mail zahira.khidous@webhelp.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via