Senior Teammanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Tilburg/Zoetermeer
 • Opleidingsniveau HBO
 • Type vacature Klantcontact

Over de functie

Als senior teammanager start je jouw dag met goede kop koffie en een gezellig team van 25 hechte klantadviseurs op onze locatie in Tilburg. Jij bent verantwoordelijk voor aansturing van het team en daarnaast ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor je medewerkers. Je biedt hen ondersteuning en begeleiding in hun dagelijkse werkzaamheden en motiveert hen om te groeien in hun deskundigheid als klantadviseur door hun zelfinzicht en kennis te vergroten.

Samen met jouw collega teammanagers op de twee andere locaties in Rotterdam en Zoetermeer, ben je de verbindende schakel tussen alle ondersteunende diensten voor het project dat burgercontacten voor een overheidsinstelling afhandelt. Maandelijks zoek je je co teammanagers op voor het werkoverleg op een van de drie locaties. Daarnaast heb je dagelijks en wekelijks contact met je co teammanagers, WFM en Traffic om dagelijkse werkzaamheden te bespreken. Als teammanager ben je verder bekend met urenregistratie, ziekmeldingen aannemen en nabellen, maar ook het voeren van de algehele gesprekscyclus met je medewerkers behoort tot je werkzaamheden. Je weet je klantadviseurs te coachen en te sturen op onze KPI's  en daarbij is kennis binnen de klantcontactbranche een pré.

In jouw rol als teammanager is zelfredzaamheid een must. Je houdt van zelfstandigheid, maar uiteraard staan je co teammanagers altijd voor je klaar en maak je deel uit van het landelijke team. Ook heb je regelmatig contact met jouw leidinggevende, de Cliënt Manager. Je bent bereid om op onze locatie in Tilburg als Zoetermeer te werken.

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Een leidinggevende functie is jou niet vreemd; ervaring binnen de klantcontactbranche is daarbij een pré.
 • Je zoekt actief de samenwerking op met je co teammanagers.
 • Jouw senioriteit maak je zelfstandig en initiatiefrijk!
 • Je hebt oog voor je medewerkers en bent hun belangrijkste aanspreekpunt!
 • Ten alle tijden ga je resultaatgericht te werk en ben je overtuigend in jouw standpunten.
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over sterke coaching vaardigheden.
 • Je bent flexibel qua standplaats tussen Tilburg en Zoetermeer, reizen is dan ook voor jou geen probleem. 

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie met een mooi team waar jij leiding aan mag geven en waar volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een prettige en informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving; kennis wordt gedeeld, er wordt resultaatgericht gewerkt en daarnaast zijn we enorm toegankelijk.
 • De mogelijkheid om op diverse locaties te werken!
 • Een parttime functie voor 28 tot 32 uur. Werk is belangrijk, maar ook je privéleven!
 • Niet geheel onbelangrijk; een passend salaris!

Webhelp Nederland - Bedrijfsomschrijving

Webhelp staat voor gedrevenheid en kwaliteit, wij vinden het belangrijk om werkzaamheden op een professionele manier uit te voeren. Dat kun je niet alleen, daar is een team van collega's voor nodig. Samenwerken is de basis om meer te bereiken en ieder individu is daarvoor van belang. Vanuit onze vestiging ben jij niet alleen verantwoordelijk voor je eigen team in Tilburg, ook maak je onderdeel uit van het managementteam dat verspreid over de locaties Tilburg, Rotterdam en Zoetermeer werkt aan een zo hoog mogelijke medewerker- als klanttevredenheid.

De opdrachtgever van jouw team is een overheidsinstelling die als doel heeft de elektronische dienstverlening tussen overheden en burgers te verbeteren

Solliciteren! 

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij de senior teammanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button met je cv en motivatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardelijkgesprek.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Natasja Batenburg, Cliënt Manager, via telefoonnummer 06-51359439 of per mail natasja.batenburg@webhelp.com. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Zahira Khidous, recruiter, via telefoonnummer 06-12874456 of per mail zahira.khidous@webhelp.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via