Real Time Manager

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Rotterdam en Zoetermeer
  • Opleidingsniveau MBO/HBO/WO
  • Type vacature Overig

Over de functie

Als Real Time Manager bij Webhelp ben je verantwoordelijk voor het intraday management voor onze opdrachtgevers, waarbij je zorgt voor sturing, vastlegging, analyse en advies over de periode x-1 en x-0 voor de Klantteams waar je werkt. Je bent continu aan het schakelen en communiceren met medewerkers, Teammanagers en je Klantteams over de ureninzet, bereikbaarheid en eventuele wijzigingen ten opzichte van het rooster. Je vindt het leuk om te goochelen met cijfers en ze daarna helder weer te geven in rapportages. Bij afwijkingen ten opzichte van de voorspelling stel je alles in het werk om te zorgen dat de klant (en daarmee onze opdrachtgever) hier geen of minimaal hinder van ondervindt. Je legt bijzonderheden en storingen natuurlijk nauwkeurig vast. Je schakelt veelvuldig met verschillende stakeholders, zowel in de operatie als meer tactisch met onze Opdrachtgevers en Cliënt Directors. Je voelt je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de WFM keten door feedback (positief en constructief) te geven aan de Scheduler en Capacity Manager waar je intensief mee samenwerkt.

Functie eisen

Jij beschikt  over een fikse dosis energie om elke dag opnieuw het beste resultaat neer te zetten voor klanten, medewerkers en opdrachtgevers. Je wilt bijdragen aan succes door continu te verbeteren, zowel op details in het proces als door innovatieve projecten. Je bent in staat om te midden van positieve chaos altijd open te blijven kijken naar oplossingen en ze te realiseren. Je bent geïnteresseerd in alle collega's en weet wat er op de werkvloer speelt. Ook denk je al een stapje vooruit om een probleem op te lossen en probeer je collega's te verrassen met je oplossingen. Je begrijpt welke impact beslissingen op gebied van dagsturing kunnen hebben voor de gehele operatie en overlegt hierover nauw met het management. Je werkt tenminste 30 uur per week en bent flexibel beschikbaar (tussen 7 uur 's ochtends en 23 uur 's avonds, incl. het weekend). Je teams bevinden zich op verschillende Webhelp locaties (initieel in Rotterdam & Zoetermeer) en jij bent in staat dit effectief te managen, zodat je zelf veel invloed hebt op je werklocatie. Je houdt van leren, of het nu gaat om een nieuw roostersysteem, een extra contactkanaal of een andere contractvorm, jij draait je hand niet om voor nieuwe dingen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een organisatie met hoge snelheid, korte lijnen en een informele werksfeer. Geen dag is hetzelfde. Je werkt zelfstandig én kunt sparren met een team vakidioten om je dagsturing te optimaliseren, successen te vieren en samen te leren van minder succesvolle dagen.

Wij zijn Webhelp  en we brengen al 19 jaar mensen en daarmee organisaties verder. Vanuit een mindset dat alles kan én met Business Process Outsourcing als centrale focus helpen wij veel bedrijven en overheden met het realiseren van optimale customer experiences. We doen dit over verschillende kanalen: voice en non-voice, met medewerkers als touchpoint en volledig geautomatiseerd. Wereldwijd doen wij dit met 50.000 collega's 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vanuit Nederland doen we dit met ongeveer 4000 collega's. Bij de afdeling Workforce Management ondersteunen we met zo'n 55 WFM-ers de Klantteams in het land. Onze rol in het grotere geheel is dat wij het hart van de besturing zijn en zorgen voor de optimale balans tussen mens en resultaat.

 Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je enthousiast geworden? We leren je graag kennen. Stuur je motivatie en je CV naar vikash.paragh@webhelp.com en marc.gunsing@webhelp.com. We zouden het prettig vinden als je in je motivatiebrief minimaal 1 STAR (situatie, taak, actie, resultaat)-voorbeeld zet van een succesvol WFM advies die je in het afgelopen jaar hebt gegeven. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, kun je altijd telefonisch contact zoeken met Vikash Paragh op 0683124260.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via