Junior Recruiter voor onze locatie Groningen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Type vacature Recruitment

Over de functie

Vind je het leuk om de spil te zijn tussen onze uitzendpartners en de interne klantteams en om vacatures in te vullen? Kom dan ons recruitment team versterken en maak een mooie stap in je carrière!

Als recruiter ben je mede het aanspreekpunt van het recruitment team voor de interne Klantteams, WFM en de uitzendpartners. Je hebt een operationele/uitvoerende rol waarin je snel moet kunnen schakelen. Je bent primair verantwoordelijk voor het vervullen van de vacatures voor de klantteams (functie klantadviseur). Het gaat hierbij om grootschalige wervingen. Het ene moment plan en voer je sollicitatiegesprekken/assessments, het andere moment ben je met uitzendpartners in gesprek over de openstaande vacatures, de geleverde prestaties en de verbeterkansen. Daarnaast doe je de administratie voor de werving en selectie.

Je komt proactief met creatieve ideeën die ons helpen onze werving en selectieproces te optimaliseren. Met jouw drive en inzet zorg je ervoor dat je, samen met je collega's, Recruitment nog beter laat functioneren en presteren. En dat in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als recruiter of intercedent;
 • Je bent minimaal 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je vindt grootschalige wervingen leuk en een uitdaging;
 • Je beschikt over een enorm organisatietalent, kunt snel schakelen en houdt van hectiek;
 • Je bent stressbestendig, je bent een geboren multitasker en bent daarnaast doelgericht;
 • Je bent positief ingesteld, energiek, een teamplayer en een doorzetter;
 • Je bent gestructureerd en je kunt goed overzicht houden.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke en uitdagende werkomgeving in een dynamische en snel veranderende, commerciële organisatie. Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde in het team te laten zien. We bieden jou een marktconform salaris. Webhelp heeft een eigen CAO, een goede pensioenregeling en kent prima secundaire voorwaarden. Daarnaast werk je dagelijks samen in een leuk, gedreven Recruitment team.

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uitbesteden aan een specialist, Webhelp Nederland. Dat doen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving.

De Webhelp Nederland organisatie is verdeeld in Business Units. Elke Business Unit bestaat uit Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt in beginsel aangestuurd door een Client Director en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Indien je interesse hebt in deze functie, reageer dan op deze vacature. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Vanja Meyer 06-10911813

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via