HR Assistent (32-40 uur)

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

In de rol van HR assistent heb je een ondersteunende rol op de afdeling HR bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Denk hierbij aan het ondersteunen bij HR projecten, het borgen van de reguliere HR processen, het verzorgen van de communicatie naar de business en het beantwoorden van vragen van medewerkers of collega's. Daarnaast voer je alle voorkomende administratieve activiteiten uit.

ONS HR TEAM

Het HR team is een enthousiast team van professionals met hart voor Webhelp en onze medewerkers. Het team bestaat uit 10 HR consultants, een landelijke verzuimcoördinator, een HR Project Manager en de Manager HR. Onze hoofdlocatie bevindt zich in Amersfoort, maar we werken op verschillende locaties in Nederland. De HR Project assistent zal de werkzaamheden voornamelijk verrichten vanuit Ede of Zoetermeer of een combinatie daarvan.

Geen dag zal hetzelfde zijn en je werkzaamheden zijn dan ook niet in beton te gieten. Een kleine greep uit de vele activiteiten die je zal gaan doen:

 • Beheer van verschillende HR systemen en ons Intranet;
 • Vraagbaak voor onze interne (HR) collega's;
 • Optimaliseren/ beheren van de HR processen;
 • Verzorgen van de communicatie over de jaarcyclus (beoordelen, medewerkertevredenheid etc.);
 • Organiseren HR meetings, dagen en events;
 • Ondersteunen van het HR Shared Service Center bij drukte;
 • Bijhouden medewerkersdossiers;
 • Ondersteunen/ begeleiden van stagiairs.

ONZE VEREISTEN

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring als HR assistent/ HR (administratief) medewerker in een middelgrote organisatie;
 • Zelfstarter, je zoekt het werk op en wacht niet tot het naar je toe komt;
 • Projectmatige manier van werken, je rondt zaken af en informeert mensen om je heen.

Wij bieden jou

Een veelzijdige baan in een groeiend bedrijf met een sterke marktpositie. Je maakt deel uit van ons ervaren en professionele team en krijgt de mogelijkheid om je talenten bij ons verder te ontwikkelen. Wil je doorgroeien? Ook daar zijn mogelijkheden voor, afhankelijk van waar jouw ambitie en talent ligt! Onze organisatie kent weinig hiërarchie waardoor je snel kunt schakelen. Daarnaast bieden we je veel ruimte voor eigen initiatieven. Wij starten graag met een jaarcontract.

Ben jij verder

Je hebt soortgelijke ervaring opgedaan in een middelgrote organisatie met veel hectiek. Je vind het leuk om een spin in het web te zijn, en houdt graag alles bij en in de gaten. Je werkt gestructureerd en jij bent onze steun en toeverlaat als het gaat om de planning! De (interne) klanttevredenheid staat bij jou voorop en jouw uitgangspunt is "alles kan altijd beter". Je denkt graag mee hoe zaken beter en efficiënter kunnen en komt graag zelf met verbetervoorstellen.

Je hebt het vermogen onder tijdsdruk veel werk te verzetten. Je bent een zelfstarter met een proactieve houding en kan op verschillende niveaus binnen de organisatie effectief communiceren. Je bent een perfectionist die geleerd heeft daar op juiste wijze mee om te gaan.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via