Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

HR Project Assistent (32-40 uur)

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Type vacature HR

Over de functie

Wij zoeken een ervaren HR Project Assistent die op termijn wil doorgroeien naar de rol van junior HR Consultant. In de rol van HR-assistent heb je een ondersteunende rol voor de Manager HR, HR Project Manager, en de HR- consultants bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Denk hierbij aan het ondersteunen bij HR-projecten, het verzorgen van de HR-communicatie naar de business en het beantwoorden van vragen van medewerkers of collega's. Daarnaast voer je alle voorkomende administratieve activiteiten uit.

WAT GA JE DOEN

Geen dag zal hetzelfde zijn en je werkzaamheden zijn dan ook niet in beton te gieten. Een kleine greep uit de vele activiteiten die je zal gaan doen:

 • Beheer van verschillende HR-systemen en HR-intranet;
 • Vraagbaak voor onze interne (HR) collega's;
 • Optimaliseren/ beheren HR-processen;
 • Verzorgen HR-communicatie jaarcyclus (beoordelen, medewerkertevredenheid etc.);
 • Organiseren HR-meetings, dagen en events;
 • Ondersteunen HR Shared Service center bij drukte;
 • Bijhouden P-dossiers;
 • Ondersteunen/ begeleiden stagiairs.

Functie eisen

Je hebt bewezen HR-ervaring bij voorkeur in een middelgrote organisatie met veel hectiek. Je bent een teamplayer maar bent ook in staat onafhankelijk te werken en hebt het vermogen onder tijdsdruk veel werk te verzetten. Je bent een zelfstarter met een proactieve houding en kan op verschillende niveaus binnen de organisatie effectief communiceren. De (interne) klanttevredenheid staat bij jou voorop en uitgangspunt voor jou is "alles kan altijd beter", je denkt graag mee hoe zaken beter en efficiënter kunnen. Je bent een perfectionist die geleerd heeft daar op juiste wijze mee om te gaan.

ONS HR-TEAM

De HR-afdeling bestaat uit 10 HR-Consultants, een landelijke verzuimcoördinator, een HR Project Manager, een beleidsadviseur ARBO en de Manager HR. De HR-Consultants zijn verdeeld zijn over de vestigingen Ede/Nijmegen, Zoetermeer, Groningen en Heerlen. Onze landelijke verzuimcoördinator werkt vanuit de vestiging Groningen. Onze hoofdlocatie bevindt zich in Amersfoort. De HR Project Manager en de Manager HR hebben geen vaste werkplaats en werken vanuit de verschillende vestigingen. De HR Project assistent kan de werkzaamheden verrichten vanuit Ede of vanuit Zoetermeer of een combinatie daarvan. Het HR-team is een enthousiast team van professionals met hart voor Webhelp en onze medewerkers.


Wat wij bieden

Een veelzijdige baan in een groeiende organisatie met een sterke marktpositie. Je maakt deel uit van ons ervaren en professionele HR-team en krijgt de mogelijkheid om je talenten bij ons verder te ontwikkelen. Onze organisatie kent weinig hiërarchie waardoor je snel kunt schakelen. Daarnaast bieden we je veel ruimte voor eigen initiatieven. Het betreft allereerst een tijdelijke functie voor een half jaar. Na dit half jaar zullen we de samenwerking met elkaar evalueren en kan de functie worden omgezet naar een jaarcontract. Zijn we na dit jaarcontract beiden nog steeds tevreden? Dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd. We lichten dit graag nader aan je toe in een persoonlijk gesprek!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via