Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

Teammanager Eneco

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 24 - 32 uur
 • Standplaats Rotterdam
 • Opleidingsniveau MBO/HBO/WO
 • Type vacature KlantcontactManagement

Over de functie

Samen met jou bouwen wij in Rotterdam een heel nieuw klantteam op! Jouw team gaat bestaan uit enthousiaste klantexperts die met hun deskundigheid telefoontjes en mails van onze opdrachtgever afhandelen. Jouw taak? Je motiveert en inspireert jouw team zodat ze met plezier naar het werk komen en handvatten hebben om zowel gezamenlijke als persoonlijke doelen te behalen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de experts, je zorgt er voor dat ze beschikken over de kennis die nodig is en je biedt ondersteuning op alle fronten. Ook durf je ze aan te spreken als de situatie daarom vraagt. Je bent betrokken vanaf het moment van werven en selecteren van jouw team en dus bouwen we met elkaar aan het beste team.

Waar ga je mee aan de slag?

Dat is eigenlijk best simpel: jij zorgt voor blije klanten én tevreden medewerkers. Dankzij jouw inspirerende coaching behaalt jouw team niet alleen de vereiste kwaliteit, KPI's en servicelevels, maar verras je de opdrachtgever regelmatig met nóg betere resultaten.

Naast de verantwoordelijkheden voor je team heb je dagelijks (telefonisch) contact met Traffic, WFM en je co-teammanagers in Rotterdam en Suriname. Je houdt je daarnaast bezig met de urenregistratie, neemt ziekmeldingen aan en belt deze na. Regelmatig voer je met je medewerkers bila's, coaching gesprekken etc. en als er een reden is tot een feestje, vier jij die natuurlijk mee!

Functie eisen

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of je hebt een mbo4 achtergrond met relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met leidinggeven aan en coachen van een team; als dit binnen de contactcenterbranche is, is dat mooi meegenomen!
 • Je bent pro-actief ingesteld en denkt graag mee waar nodig.
 • Je bent zelf startend én durft hulp te vragen.
 • Je hebt oog voor je medewerkers en vindt het fijn hun belangrijkste aanspreekpunt te zijn
 • Te allen tijde ga je resultaatgericht te werk en ben je overtuigend in jouw standpunten.
 • Je draagt ons motto "Think human" een warm hart toe; je bent communicatief sterk en zowel mens- als organisatiegericht
 • Je weet wat voor gesprekken je medewerkers voeren en kan daar als geen ander over meepraten; saleservaring is daarom een grote pré.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie met een mooi team waar jij leiding aan mag geven en waar volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een prettige en informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving; kennis wordt gedeeld, er wordt resultaatgericht gewerkt en daarnaast zijn we enorm toegankelijk.
 • Een functie voor 32 uur. Werk is belangrijk, maar ook je privéleven!
 • Niet geheel onbelangrijk: een passend salaris!

Webhelp Nederland - Bedrijfsomschrijving

Webhelp doet alles op het gebied van klantcontact.  Wij staan voor gedrevenheid en kwaliteit, wij vinden het belangrijk om werkzaamheden op een professionele manier uit te voeren. Dat kun je niet alleen, daar is een team van collega's voor nodig. Samenwerken is de basis om meer te bereiken en ieder individu is daarvoor van belang. Vanuit onze vestiging ben jij niet alleen verantwoordelijk voor je eigen team in Rotterdam, ook maak je onderdeel uit van het managementteam dat werkt aan een zo hoog mogelijke medewerker- en klanttevredenheid.

Solliciteren!

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij de teammanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button met je cv en motivatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Kelly Kruijs, Cliënt Manager, via telefoonnummer 06-20088203 of per mail kelly.kruijs@webhelp.com. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Zahira Khidous, recruiter, via telefoonnummer 06-12874456 of per mail zahira.khidous@webhelp.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via