Scheduler

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Rotterdam
  • Opleidingsniveau MBO/HBO/WO

Over de functie

Als Scheduler bij Webhelp ben je verantwoordelijk voor het opleveren van de roosters van meerdere teams. Je behelst de scope x-3/x-2 en bent daarin de schakel tussen capaciteitsmanagement en real time management. Je houdt ervan om de input (medewerkers, uren (meeruren), AHT en volume)  die je krijgt vanuit de Capacity Manager te toetsen aan de hand van de historie en te verwerken in de roostersystemen waarmee je werkt. Je schakelt veelvuldig met verschillende stakeholders, zowel in de operatie als binnen het WFM team. Je hebt een grote verantwoordelijkheid in de besturing van de WFM keten. Je checkt de dagspiegels, het verlof en de shrinkage en vergelijkt dit met de realisatie van de afgelopen periode. Je deelt de resultaten uit je rooster en bijbehorend advies met de Capacity Manager en Real Time Manager(s) en volgt de resultaten van de opvolgende stappen in het WFM proces op de voet. En het belangrijkste: je levert op basis van de aangeleverde data altijd tijdig en naar tevredenheid goed dekkende roosters op voor onze medewerkers.  

Functie eisen

Jij beschikt  over een fikse dosis WFM kennis en snapt hoe je dit kunt vertalen naar adviezen voor de roostering binnen bestaande en nieuwe Klantteams, natuurlijk onderbouwd met cijfers. Je bent zelfstandig in het prioriteren van zaken die bijdragen aan de kwaliteit van jouw WFM werkzaamheden. Je wilt bijdragen aan succes door continu te verbeteren, zowel op details in het proces als door innovatieve projecten. Je bent in staat om te midden van positieve chaos altijd open te blijven kijken naar oplossingen en ze te realiseren. Je teams bevinden zich op verschillende Webhelp locaties en jij bent in staat dit effectief te managen, zodat je zelf veel invloed hebt op je werklocatie. Natuurlijk is deels thuiswerken een optie bij Webhelp.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een organisatie met hoge snelheid, korte lijnen en een informele werksfeer. Geen dag is hetzelfde. Je werkt zelfstandig én kunt sparren met een team vakidioten om je adviezen te optimaliseren, successen te vieren en samen te leren van minder succesvolle trajecten. Kortom: een te gek bedrijf om voor te werken!

Wij zijn Webhelp  en we brengen al 20 jaar mensen en daarmee organisaties verder. Vanuit een mindset dat alles kan én met Business Process Outsourcing als centrale focus helpen wij veel bedrijven en overheden met het realiseren van optimale customer experiences. We doen dit over verschillende kanalen: voice en non-voice, met medewerkers als touchpoint en volledig geautomatiseerd. Wereldwijd doen wij dit met 50.000 collega's 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vanuit Nederland doen we dit met ongeveer 4000 collega's. Bij de afdeling Workforce Management ondersteunen we met zo'n 55 WFM-ers de Klantteams in het land. Onze rol in het grotere geheel is dat wij het hart van de besturing zijn en zorgen voor de optimale balans tussen mens en resultaat.

Solliciteren?  Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je enthousiast geworden? We leren je graag kennen. Stuur je motivatie en je CV naar chris.verdiesen@webhelp.com en marc.gunsing@webhelp.com. We zouden het prettig vinden als je in je motivatiebrief minimaal 1 STAR (situatie, taak, actie, resultaat)-voorbeeld zet van een succesvol WFM advies die je in het afgelopen jaar hebt gegeven. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, kun je altijd telefonisch contact zoeken met Marc Gunsing op 0612946721.

Dit betreft een vacature voor een aanstelling in loondienst binnen Webhelp Nederland. Om deze reden verzoeken wij geen sollicitatie cq voorstel te doen voor uitbreiding van onze freelance pool.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via