Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

Gezocht: enthousiaste medewerker klantenservice Lidl

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Rotterdam
 • Opleidingsniveau MBOHBO
 • Type vacature Klantcontact

Over de functie

"Ik heb een vloerkleed besteld en deze zou gisteren binnen komen, echter heb ik niets ontvangen", "Ik heb een speelkeukentje voor mijn dochter besteld. Nu zie ik dat er een deurtje mist, hoe kunnen we dit oplossen?" Ik zie in de folder een aanbieding staan om een matras thuis te laten bezorgen, hier wil ik graag gebruik van maken."

Als Klantenservice Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten van de webshop en winkels van de Lidl. Klanten kunnen je zowel via alle mogelijke digitale wegen als via de telefoon bereiken. Aan jou de taak om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je maakt daarbij gebruik van de systemen en middelen van de Lidl om de juiste antwoorden te vinden voor de klant. Daarnaast zie je een uitdaging in het overtreffen van de verwachting van de klant en denk je actief mee over mogelijke verbeteringen.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Biedt net dat extra stukje service, waardoor je klanten bindt;
 • Nederlands is zowel mondeling als schriftelijk on point;
 • Kan goed overweg met een computer en jij maakt de systemen snel eigen;
 • Je voelt je thuis is een dynamische omgeving en kan hierin snel schakelen;
 • We vragen je om minimaal een halfjaar beschikbaar te zijn. In dit halfjaar vragen we je om minimaal twee avonden per week en één zaterdag per drie weken beschikbaar te zijn;
 • Jij kunt de training van 22 juni t/m 3 juli, van 09:00 uur - 17:00 uur volledig bijwonen.
 • Jij hebt tot en met september geen vakantie gepland staan.

Wat wij bieden

Wat wij bieden

Je komt in een gezellig team en in een informele werkomgeving terecht waar je voor langere termijn kan werken. Je begint met een betaalde training van een week. We bieden je flexibele werktijden en de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan. Als je graag wilt doorgroeien in je werk kan dit door middel van het Webhelp GROEI! programma. Uiteraard hebben we genoeg coaching en begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Woon je iets verder weg? Geen paniek, we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Vanaf 10 km ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV. Niet geheel onbelangrijk; je ontvangt een marktconform salaris á €9,54.

Iets meer over ons

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in Customer Experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te blijven binden met innovatieve Customer Experiences.

Spreekt dit je aan?

Stuur ons je CV en een mooie motivatie en wie weet zit je binnenkort met ons om de tafel voor een kop koffie en een goed gesprek.

Nieuwsgierig geworden maar eerst wat meer willen weten?

Bel dan met Sharon Dobbe op 06-108 380 30 of mail naar sharon.dobbe@webhelp.com

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via