Capacity Manager

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als Capacity Manager bij Webhelp geef je proactief advies in capaciteitsmanagement en zoek je continu naar mogelijkheden om jouw kennis van Workforce Management op relevante wijze toe te passen in alle teams waarvoor je werkt. Je bent verantwoordelijk voor voldoende capaciteit en een optimale inzet van deze capaciteit van meerdere teams, waarbij je zorgt voor analyse, implementatie, borging & advies over de periode x-52 tot x-2 op het gebied van capaciteitsmanagement. Je schakelt veelvuldig met verschillende stakeholders, zowel in de operatie als meer strategisch met onze Opdrachtgevers en Cliënt Directors. Je hebt een grote verantwoordelijkheid in de besturing van de WFM keten. Je deelt je capaciteitsplan en bijbehorend advies met de Scheduler en Real Time Manager(s) en volgt de resultaten van de opvolgende stappen in het WFM proces op de voet. Je bent de drijvende kracht in verbetering van de WFM keten door continu feedback op te halen van je WFM collega's intern/extern én van de Klantteams waarvoor je werkt.

Wij bieden jou

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een organisatie met hoge snelheid, korte lijnen en een informele werksfeer. Geen dag is hetzelfde. Je werkt zelfstandig én kunt sparren met een team vakidioten om je adviezen te optimaliseren, successen te vieren en samen te leren van minder succesvolle trajecten. Kortom: een te gek bedrijf om voor te werken!


Ben jij verder

  • Jij beschikt over een fikse dosis WFM kennis en snapt hoe je dit kunt vertalen naar adviezen voor bestaande en nieuwe Opdrachtgevers, altijd onderbouwd met cijfers.
  • Je bent zelfstandig in het prioriteren van zaken die bijdragen aan de kwaliteit van het WFM advies. Hoogwaardige analyses maken als input voor operationele bedrijfsvoering, is voor jou de standaard.
  • Je wilt bijdragen aan succes door continu te verbeteren, zowel op details in het proces als door innovatieve projecten.
  • Je bent in staat om te midden van positieve chaos altijd open te blijven kijken naar oplossingen en ze te realiseren.
  • Je teams bevinden zich op verschillende Webhelp locaties en jij bent in staat dit effectief te managen, zodat je zelf veel invloed hebt op je werklocatie en in deze tijd is dat onder anderen ook vanuit huis.

Zoek niet verder

Solliciteren? 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je enthousiast geworden? We leren je graag kennen. Stuur je motivatie en je CV naar marc.gunsing@webhelp.com. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, kun je altijd telefonisch contact zoeken met Marc Gunsing op 0612946721.

Dit betreft een vacature voor een aanstelling in loondienst binnen Webhelp Nederland. Om deze reden verzoeken wij geen sollicitatie cq voorstel te doen voor uitbreiding van onze freelance pool.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via