Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

Makro: ben jij ondernemend Nederland van dienst?

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Rotterdam
 • Opleidingsniveau MBO
 • Type vacature Klantcontact

Over de functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten van Makro. Klanten kunnen jou via de telefoon en via e-mail bereiken. Aan jou de taak om dit contact zo soepel mogelijk te laten verlopen met de tools die je krijgt; systemen en middelen van Makro.

Functie eisen

Jij bent verantwoordelijk, flexibel en kunt snel schakelen.Maar beschik je ook over de volgende punten?
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Biedt net dat extra stukje service, waardoor je klanten bindt;
 • Nederlands is zowel mondeling als schriftelijk on point;
 • Kan goed overweg met een computer en jij maakt de systemen snel eigen;
 • Je voelt je thuis is een dynamische omgeving en kan hierin ook snel schakelen;
 • Het is belangrijk om minimaal twee avonden per week (tot 21.00) en eens in de 2 weken op zaterdag ( 8 uur beschikbaar stellen ) beschikbaarheid op te kunnen geven;
 • Jij kunt je uren maken tussen de volgende openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 21:00 uur
  Zaterdag van 9:00 - 17:00 uur
  Zondag van 11:00 - 16:00 uur
      * de openingstijden kunnen per afdeling verschillen, hier informeren we je vooraf over.

Wat wij bieden

Je komt in een gezellig team en in een informele werkomgeving terecht. Je begint met een betaalde training van een week. Als je graag wilt doorgroeien in je werk kan dit door middel van het Webhelp GROEI! programma. Uiteraard hebben we genoeg coaching en begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Woon je iets verder weg? Geen paniek, we zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Vanaf 10 km ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV. Niet geheel onbelangrijk; je ontvangt een marktconform salaris á €9,70.

Iets meer over Makro

Makro heeft een uniek winkelconcept dat perfect is afgestemd op de wensen van de ondernemer. Zakelijk en privé kunnen inkopen op één plek? Nergens anders vind je zoveel mogelijkheden en zo'n omvangrijk (vers)assortiment als in de nieuwe Makro.

 • Het Netwerkplein biedt heel veel zakelijke mogelijkheden: werken en netwerken zijn op een verrassende en effectieve manier samengebracht. Alles is erop gericht om je succesvoller en efficiënter zaken te laten doen. Inclusief de beste kop koffie die er is!
 • Het Foodcourt. De laatste foodtrends, je ziet ze bij Makro. Voor de nieuwste, verrassend creatieve menu-ideeën moet je hier zijn. Alles wordt ter plekke door ervaren koks vers bereid. Een ideale plek om af te spreken voor een zakelijke lunch, of ideeën op te doen voor jouw horecazaak
 • Horeca Bezorgservice biedt alle voordelen die je van een bezorgingsdienst mag verwachten.
 • Makro Kerstpakketten is specialist op het gebied van eindejaarsgeschenken. Met een assortiment van ruim 70 kerstpakketten heb je oneindig veel keuze
 • En Altijd voordelig tanken bij Makro.

Iets meer over Webhelp

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in Customer Experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te blijven binden met innovatieve Customer Experiences.

Spreekt dit je aan?

Stuur ons je CV en een mooie motivatie en wie weet zit je binnenkort met ons om de tafel voor een kop koffie en een goed gesprek.

Nieuwsgierig geworden maar eerst wat meer willen weten?

Bel dan met Marit Balledux via 06-30154694

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via