Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

Junior HR-adviseur (fulltime, parttime bespreekbaar)

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau MBO/HBO/WO
 • Type vacature HR

Over de functie

Jouw rol binnen Webhelp Nederland

Je bent verantwoordelijk voor de operationeel/tactische ondersteuning van meerdere klantteams voor onze vestiging Groningen. Dit doe je deels vanuit onze locatie en deels vanuit huis. Behalve ondersteuning bieden aan klantteams voor de locatie Groningen zal je ook bijdragen aan landelijke HR-projecten of ondersteuning bieden aan klantteams op andere vestigingen. Als junior HR-adviseur zoek je de verbinding op door dagelijks te schakelen met de teammanagers en staat nauw in contact met de medewerkers.  Ieder klantteam wordt met specifieke kansen en uitdagingen geconfronteerd, zodat je constant wordt uitgedaagd om jezelf in de business van het klantteam te verplaatsen en 'passende' `HR-oplossingen te formuleren. Doordat je dicht bij het vuur zit, benut jij de kansen om HR- processen te optimaliseren, zie je mogelijkheden om het verloop en ziekteverzuim te reduceren en zorg je ervoor dat medewerkers zich aan Webhelp (ver)binden door het inzetten van initiatieven ten gunste van de medewerkerstevredenheid. Onze vijf values passen daarnaast in jouw normen en waarden; Erkenning, Integriteit, Verbinding, Gedreven en WoW, kijk op onze website voor een uitgebreide toelichting van deze values https://www.webhelp.com/nl-nl/over-webhelp/onze-values/

Functie eisen

Wie ben jij?

Je bent een teamplayer, maar je bent ook in staat onafhankelijk te werken en hebt het vermogen onder tijdsdruk veel werk te verzetten zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bent een zelfstarter met een proactieve houding en kan op verschillende niveaus binnen de organisatie effectief communiceren.

Daarnaast heb je de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt overtuigingskracht en neemt initiatief;
 • Je bent doelgericht en energiek;
 • Je weet hoe je mensen kunt enthousiasmeren;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, humor en lef;
 • Je draagt ons motto "Think Human" een warm hart toe; je stelt het belang van het individu centraal zonder daarbij het organisatiebelang uit het oog te verliezen.

Functie eisen:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau waarbij jouw HR-ervaring en persoonlijkheid belangrijker voor ons zijn dan een afgeronde HR- opleiding;
 • Je hebt een tot twee jaar bewezen HR-ervaring bij voorkeur in een middelgrote organisatie met veel hectiek;
 • Je werkt planmatig, nauwkeurig en bent analytisch ingesteld;
 • Ervaring met HR-metrics, het voorbereiden en analyseren van HR-data is een pré;
 • Je hebt kennis van reguliere HR-processen en relevante wet- en regelgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré.

Wat wij bieden

Wij bieden jou

Een veelzijdige rol als junior HR-adviseur waarbij je ondersteunt en begeleid wordt door één van onze seniore collega's. Je krijgt de mogelijkheid om je talenten bij ons verder te ontwikkelen, afhankelijk van je opleiding en ervaring zullen wij samen met jou een ontwikkel pad uitstippelen. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een organisatie met weinig hiërarchie waardoor je snel kunt schakelen en veel ruimte is voor eigen initiatieven;
 • Een baan vol diversiteit binnen een groeiende organisatie met een sterke marktpositie;
 • Een informele en laagdrempelige organisatie waarin jouw mening telt;
 • Een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en de functie;
 • 22 vakantiedagen (bij een fulltime contract);
 • De mogelijkheid om verlofuren bij te kopen of te verkopen via ons arbeidsvoorwaarden keuze systeem;
 • Elk kwartaal een extra vakantiedag wanneer je niet ziek bent geweest;
 • Tegemoetkoming in de reiskosten. Openbaar vervoer wordt volledig vergoed;
 • Een laptop en een mobiele telefoon;
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • Toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 100 online of klassikale trainingen;
 • Wekelijks gratis vers fruit op het werk.

Wij zijn Webhelp  en wij zijn een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uitbesteden aan een specialist, Webhelp Nederland. Dat doen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving. Daar waar onze Webhelp medewerkers dagelijks hard werken om de optimale klantbeleving te realiseren voor onze klanten, werken we binnen HR dagelijks aan een optimale interne klantbeleving. Als junior HR Adviseur sta je dagelijks in contact met jouw klanten; dit zijn de medewerkers van de klantteams waar je verantwoordelijk voor bent. In jouw rol als junior HR Adviseur zorg jij ook voor een optimale klantbeleving bij onze medewerkers en klantteams. Zo draag jij bij aan het interne klantcontact bij Webhelp waarbij klanttevredenheid ook hoog bij ons in het vaandel staat.

Webhelp is verdeeld in klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/opdrachtgevers. Elk klantteam wordt in beginsel aangestuurd door een Cliënt Director en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Wie zijn wij

Als junior HR-adviseur maak je deel uit maakt deel uit van ons ervaren en professioneel HR-team dat bestaat uit twaalf professionals; acht HR-consultants, een HR-project manager, een beleidsadviseur Arbo en de Manager HR.  Het HR-team is een enthousiast team van professionals met hart voor Webhelp en onze medewerkers en zij verwelkomen jou graag als nieuwe collega!

Solliciteren!

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij de Hr adviseur waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button met je cv en motivatie.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie en vragen over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Zahira Khidous, recruiter, via telefoonnummer 06-12874456 of per mail zahira.khidous@webhelp.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via