Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

Tijdelijke klantenservice medewerker VGZ

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Nijmegen

Over de functie

In deze functie ga jij aan de slag als klantenservicemedewerker bij zorgverzekeraar VGZ in Nijmegen.
Jij wordt verantwoordelijk voor de professionele en klantgerichte afhandeling van klantcontacten. Je gaat aan de slag met vragen over betalingen, verzekeringspakketten, vergoedingen en met praktische vragen over de Mijn- omgeving van VGZ. Je zorgt ervoor dat al deze contacten met de klanten van VGZ direct, op een persoonlijke manier en correct afgehandeld worden zodat de klanten voorzien worden van juiste, volledige en verantwoorde informatie. Je denkt mee met de klant over onderwerpen zoals bijvoorbeeld gespreid betalen of wachttijdbemiddeling. 
Samen maken we ons werk steeds beter en zorgen wij voor een hoge klanttevredenheid!

Maar ik weet nog niet zoveel van zorgverzekeringen..
Maar dat maakt niks uit, zolang jij genoeg motivatie hebt! Voordat je aan de slag gaat, haal je eerst jouw Wft Zorg-certificaat. Hier ben je ongeveer 40-60 uur vanuit huis (online) mee bezig. Vervolgens leg je een examen hiervoor af en ontvang je, indien je slaagt, een officieel Wft- zorg certificaat.

Daarna begin je met een fulltime training van drie weken. Na deze training ga je telefonisch aan de slag, maar word je nog niet in het diepe gegooid. Je krijgt namelijk nog begeleiding  on the job. Wel zo fijn.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in commerciële richting;
 • Je bent na de training flexibel inzetbaar op verschillende dagen en tijden vanwege de inroostering. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 18.00 uur;
  • In november en december zijn we doordeweeks zelfs open van 08.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 - 13.00;
 • Volledig beschikbaar vanaf 14 september t/m eind december;
 • Je bent flexibel inzetbaar, maar minimaal 20 uur per week;
 • Je bent betrokken, stressbestendig, intitiatiefrijk, hebt goede communicatieve- en sociale vaardigheden en affiniteit met de zorg.

Wat wij bieden

 • Een salaris van €11,- per uur, exclusief vakantiegeld en vakantieuren. Structureel je KPI's op orde? Dan verdien je €11,22 per uur;
 • WFT zorg certificaat (we vragen je wel om 40 uur eigen tijd te investeren);
 • Een betaalde training die je gedeeltelijk thuis kunt volgen;
 • De mogelijkheid tot thuis werken, inclusief een thuiswerkvergoeding;
 • Een mogelijkheid om flexibel te werken;
 • Doorgroeimogelijkheden met behulp van het Webhelp GROEI! model;
 • Coaching en begeleiding om jou optimaal te laten presteren;
 • Vanaf 10 km ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV.

Meer informatie:

Wij zijn Webhelp en wij zijn in Nederland marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werken we voor bekende bedrijven die ons vertrouwen geven in het contact hebben met hun klanten. In 2014 zijn we onderdeel geworden van een van de grootste Europese spelers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien heel hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste te worden in customer experience wereldwijd. 

Krijg jij energie van het lezen van deze vacature of heb je eerst vragen? Neem dan contact op met Geert de Haan op 06-51143382

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via