Mededeling!

Webhelp volgt de regels en richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat kantoormedewerkers waar mogelijk thuis werken. Onze recruiters blijven je graag helpen naar een nieuwe baan, maar doen dit mogelijk iets anders dan je gewend bent te doen bij een sollicitatie. Onze eerste kennismaking zal zijn via een telefonisch gesprek of via een videogesprek. We zien je sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar onze eerste kennismaking!

HR stagiaire (24 - 32 uur per week, locatie Ede of Groningen)

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als stagiaire werk je mee bij het HR SSC, deze afdeling bestaat uit 3 HR medewerkers en een (meewerkend) Teammanager. Het HR SSC biedt administratieve en organisatorische ondersteuning voor alle personeelsmutaties binnen heel Webhelp Nederland. De inhoud van de stage is divers. Tijdens de stage ligt de focus op zoveel mogelijk ervaren van facetten van het HRM-werkveld. Tijdens deze stage krijg jij jouw eigen taken en verantwoordelijkheden. Dit geeft jou de kans snel onze organisatie te leren kennen en jouw persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Je wordt begeleidt door de Teammanager en collega HR medewerkers.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

  • Het verwerken van diverse mutaties in het nieuwe systeem HR Synergie;
  • Het beantwoorden van diverse vragen van medewerkers/leidinggevenden inzake arbeidsvoorwaarden, contracten of andere personeel gerelateerde vragen;
  • Het opstellen, verwerken en archiveren van diverse brieven/overeenkomsten;
  • Alle andere voorkomende zaken op een HRM-afdeling.

Functie eisen

Wie ben jij?
Voor deze stage zit jij in het derde of vierde jaar van de MBO/HBO-opleiding HR, P&A of gerelateerd. Jij werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Als persoon ben jij enthousiast, leergierig, sociaal en integer. Voor deze stage ben jij minimaal drie dagen per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?
Een goede begeleiding in je stage, een marktconforme stagevergoeding, maar bovenal een inhoudelijk stevige, afwisselende en leerzame meewerkstage in een dynamisch en informeel bedrijf. Dat staat straks goed op jouw cv!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan je motivatie en cv, uiterlijk 31 september  naar Sherina Ghafoerkhan via sherina.ghafoerkhan@webhelp.com.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via