Teammanager klantenservice locatie Ede

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jouw team werkt elke dag hard om duizenden telefoontjes van de klanten van de opdrachtgever af te handelen. Jouw taak? Je motiveert én inspireert jouw team om doelen te behalen en te overstijgen. Maar je gaat ook je medewerkers zowel op de vloer als 1-op-1 coachen en begeleiden, zodat ze specialisten worden in het blij maken van klanten. Ook niet geheel onbelangrijk: je zorgt dat je medewerkers elke dag enthousiast blijven en gemotiveerd aan het werk gaan!

Waar ga je mee aan de slag?

Dat is eigenlijk best simpel: jij zorgt voor blije klanten én tevreden medewerkers. Dankzij jouw inspirerende coaching behaalt jouw team niet alleen de vereiste kwaliteit, KPI's en servicelevels, maar verras je de opdrachtgever regelmatig met nóg betere resultaten.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je zorgt dat je team steeds beter presteert en nog efficiënter gaat werken, je start samen met jouw team de dag op, bespreekt de doelstellingen en begeleidt ze op een enerverende manier;
 • Je kent de eisen van de opdrachtgever like the back of your hand, stemt die af op afspraken met Webhelp en vertaalt die ook naar je team;
 • Je bent regelmatig in contact met onze opdrachtgever en niet te vergeten de Client Director.
 • Het opleveren van rendement rapportages zal jou ook niet onbekend zijn;
 • Je gaat het gesprek aan met je team, coacht je medewerkers en zorgt dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen;
 • Natuurlijk zorgen wij er voor dat jij jezelf ook volop kan ontwikkelen.

Waar kom je terecht?

Op onze mooie locatie in Ede direct gelegen aan de A12.  Als Teammanager ga je aan de slag in ons klantteam Proactive Communications Sales en Services, afgekort PCSS. Met dit team ga je de klantenservice voor de verschillende labels die hieronder hangen verzorgen. Een enorm inspirerend klantteam waar ook nog eens flinke groei in zit!

Als één van de grootste hoortoestellen producent waar continue verbetering essentieel is om de beste kwaliteit te leveren en een optimale klantbeleving. Jij deelt die passie met ons en hebt een visie op goede klantenservice en ontwikkeling die je met enthousiasme over weet te brengen.

Al 90 jaar verkoopt onze opdrachtgever hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom het sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is.
Zij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige hoorsupport en je kunt daar als Teammanager een mooie bijdrage aan leveren.

Bekijk hier de vele gezichten van Webhelp: https://www.youtube.com/watch?v=kNQ8gMnQRrA

Wij bieden jou

Het moet van twee kanten komen, dus wij hebben jou ook veel te bieden.

 • Een uitdagende job met toffe teamleden en een gezellige sfeer.
 • Volop ruimte om kennis op te nemen, te delen en initiatief te nemen.
 • Eigen verantwoordelijk vinden wij belangrijk, we zitten je niet op je lip.
 • Ook niet geheel onbelangrijk; een passend salaris.

Iets meer over ons

Al ruim dertig jaar onderhoudt Webhelp het klantcontact voor verschillende A-merken. Webhelp is marktleider in Nederland (we blijven maar groeien) en sinds 2014 zijn we onderdeel van één van de grootste Europese outsourcers in Customer Experiences: de Webhelp Group.

Spreekt dit je aan?

Reageer dan via de sollicitatie button. Stuur ons in elk geval je CV en inspireer ons op jouw manier om kennis te maken met wie jij bent. Het staat je vrij dit op creatieve wijze aan ons over te brengen. Als je ons enthousiast maakt, nodigen wij je uit voor een kop koffie en een goed gesprek.

Nieuwsgierig geworden maar eerst wat meer willen weten?

Bel dan met onze Corporate Recruiter Vanja Meyer, 06-10911813

Ben jij verder

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring als TeamManager in een contactcenter en/of een commerciële werkomgeving;
 • Je zoekt actief de samenwerking op met je collega TeamManagers, je bent in staat om over de afdelingsgrenzen heen te denken en initieert oplossingen vanuit jouw ervaring;
 • Je kunt in een hectische omgeving besluitvaardigheid laten zien;
 • Je bent kwaliteit gedreven, resultaatgericht en hebt een coachende leiderschapsstijl;
 • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en weet je omgeving te motiveren;
 • Je bent gedurende de openingstijden beschikbaar: de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20:00 uur. Afhankelijk van je agenda en werkzaamheden kan en mag je hier als leidinggevende soms van afwijken.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via