Commerciële klantenservicemedewerker bij Eneco

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 16 - 36 uur
 • Standplaats Rotterdam
 • Opleidingsniveau MBO
 • Type vacature Klantcontact

Over de functie

"Ik heb een dure rekening gekregen en dat komt deze maand niet zo goed uit, mag ik die een andere keer betalen?"

"Ik wil mijn contract opzeggen, kunt u mij hierbij helpen?"

"Ik heb een aanbod gezien bij de concurrent die beter bij mij past"

Dit is slechts een handjevol vragen die jij kunt krijgen op een werkdag als duurzaamheidsadviseur bij Eneco, koploper in gebruik van duurzame energiebronnen. Jij helpt klanten zowel via de telefoon als via de mail aan het antwoord op hun vraag, geeft passend advies en weet dit met een flinke dosis overtuigingskracht te brengen. Daarom is het naast de service die je verleend ook heel belangrijk om te kijken hoe de klant financieel zo gunstig mogelijk uitkomt en al zijn/haar voordelen meepakt.

Functie eisen

 • Jij bent in de gelegenheid om de betaalde training van 23-11-2020 tot 18-12-2020  van 09:00 - 17:30 volledig bij te wonen;
 • Jij vindt het gaaf om jezelf te ontwikkelen en stelt je leergierig op;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;:-
 • Jij kunt minimaal 19 uur per week werken binnen de openingstijden van ma t/m vrij tussen 8:00-18:00 (deze worden later uitgebreid)
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt je inlevingsvermogen goed toepassen;
 • Computers zijn voor jou geen vreemde apparaten;
 • Ook vind jij het niet erg om een aanbod te doen aan de klant als je ziet dat er een product is die (beter) bij de klant past.

Wat wij bieden

Een mooie werkplek in hartje Rotterdam waar jij op flexibele werktijden aan de slag kunt.  Jij start bij ons met een betaalde training ( € 9,70  bruto per uur) zodat je alle kennis en vaardigheden hebt om zelf aan de slag te kunnen.  Ben je nog niet klaar met ontwikkelen? Geniet dan van ons online aanbod cursussen en klassikale trainingen en interne doorgroeimogelijkheden. Want ontwikkelen, dat doen wij graag!

Wij zijn Webhelp en wij zijn in Nederland marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werken we voor bekende bedrijven, die ons het vertrouwen geven in het contact met hun klanten. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste te worden in customer experience wereldwijd. 

Krijg jij energie van het lezen van deze vacature of heb je eerst vragen? Neem dan contact op met Sharon Dobbe of Angela Plug via 06-10838030/06-51707604

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via