IT stagiaire

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als stagiaire werk je mee bij het applicatie development team in Zoetermeer dat bestaat uit 4 medewerkers en een team manager. Het applicatie development team is verantwoordelijk voor de bouw van maatwerk applicaties t.b.v. registratie van contacten in het call center. Daarnaast houdt het team zich bezig met het bouwen van integraties tussen de systemen van onze opdrachtgevers en die van Webhelp.

De inhoud van de stage bestaat er in dat jij de huidige - door de afdeling Development ontwikkelde - web applicaties die in gebruik zijn gaat beoordelen op look & feel en met verbetervoorstellen komt en deze ook praktisch gaat uitwerken. De meeste applicaties zijn gebouwd in Microsoft .Net (C#) en sommige ook in PHP. Aan de voorkant hebben we te maken met html, CSS en JavaScript frameworks

Jouw taken zullen bestaan uit:

  • Het bekijken en beoordelen van de bestaande applicaties ten aanzien van look & feel
  • Aandragen van verbetervoorstellen
  • Sparren met de leden van het Development team en daarbuiten over je voorstellen
  • Realiseren van je voorstellen, dus aanpassen CSS stylesheets en andere elementen die te maken hebben met look & feel

Wij bieden jou

Een goede begeleiding in je stage, een marktconforme stagevergoeding, maar bovenal een inhoudelijk stevige, afwisselende en leerzame meewerkstage in een dynamisch en informeel bedrijf.

Ben jij verder

Voor deze stage zit jij in het derde of vierde jaar van de MBO/HBO-opleiding IT gerelateerd. Jij werkt gestructureerd en je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Als persoon ben jij enthousiast, leergierig, sociaal en integer. Voor deze stage ben jij minimaal drie dagen per week beschikbaar.

Zoek niet verder

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Stuur dan je motivatie en cv, uiterlijk 31 januari naar Zahira Khidous via zahira.khidous@webhelp.com. Wil je meer informatie over wat deze stage inhoudt, dan kan je altijd een e-mail sturen.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via