Offshore Manager

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Suriname is hot! Niet alleen vanwege de tropische temperaturen maar ook vanwege de sterke labels die wij vanuit Webhelp in Suriname bedienen.

Webhelp Suriname heeft naast lokale klanten (vooral in de bancaire of telco sector) ook klanten die "gedeeld" worden met Nederland of Global. In die laatste gevallen is er afstemming tussen Webhelp NL en Webhelp SU nodig om er voor te zorgen dat de dienstverlening geborgd is (en blijft).

Webhelp Suriname is in 2020 sterk gegroeid en bijna verdubbeld in aantal medewerkers. Midden in de Coronatijd en een periode waarin Suriname een sterke koopkrachtdaling ervaart blijft Webhelp SU stevig groeien en hebben wij bijvoorbeeld een 2e pand geopend. Wij verwachten dat deze groei zich ook in het komende jaar zal voortzetten. De interesse van Nederlandse prospects in Suriname is dan ook sterk groeiend.

Binnen dit klimaat zijn wij op zoek naar een Offshore Manager.

Wat ga je doen?

Als Offshore Manager ben je het aanspreekpunt voor de Nederlandse CD-ers over de uitvoering van de dienstverlening in Suriname. Dit betekent dat je een uitstekende gesprekpartner bent op het gebied van Kwaliteit (NPS. CES, COPC), dat je verstand hebt van WFM en dat je een vooruitziende blik hebt. Samen met het MT in Suriname en diverse collega's in NL zorg je voor de vertaalslag van de dienstverlening in Suriname naar de Nederlandse of internationale klanten.

Dat betekent concreet dat je wekelijkse (en naar behoefte) overleggen zult hebben met de Delivery managers uit Suriname, met de CD's in NL, met de teams die zijn ingericht ter ondersteuning (op het gebied van WMF, L&D, ICT en Finance) en de WBR en MBR over Suriname. Jij zit tijdens veel van deze meetings in de driver seat. Je werkt hiervoor nauw samen met de Program Director Offshore en de Directeur Suriname.

Wij bieden jou

  • Een organisatie met weinig hiërarchie waardoor je snel kunt schakelen en veel ruimte is voor eigen initiatieven;
  • Een baan vol diversiteit binnen een groeiende organisatie met een sterke marktpositie;
  • Een informele en laagdrempelige organisatie waarin jouw mening telt;
  • Een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en de functie;
  • 22 vakantiedagen (bij een fulltime contract);
  • De mogelijkheid om verlofuren bij te kopen of te verkopen via ons arbeidsvoorwaarden keuze systeem;
  • Elk kwartaal een extra vakantiedag wanneer je niet ziek bent geweest;
  • Tegemoetkoming in de reiskosten. Openbaar vervoer wordt volledig vergoed;
  • Een laptop en een mobiele telefoon;
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;

Ben jij verder

Je staat open voor de culturele verschillen tussen Nederland en Suriname. Je werk vanuit je kracht en niet vanuit de hiërarchie. Je legt makkelijk verbanden tussen oorzaak en gevolg. Je bent goed in afstemming met alle betrokkenen en je legt die goed vast (met voorliefde voor details). Je vindt het geen probleem om een aantal van je uren begin van de avond te maken (i.v.m. het tijdsverschil). Je hebt tussen de 3 en 5 jaar ervaring met (indirect) leidinggeven binnen de KCC branche en je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent bereid om voor Webhelp Suriname te bezoeken, om daar persoonlijk waar te nemen hoe wij in Suriname werken (en waarom zo). Verder ben je een energieke, zelf startende, positief ingestelde collega.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via