HR stagiaire

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als stagiaire werk je mee bij het HR SSC, deze afdeling bestaat uit 4 HR medewerkers en een Teammanager. Het HR SSC biedt administratieve en organisatorische ondersteuning voor alle personeelsmutaties binnen heel Webhelp Nederland. De inhoud van de stage is divers. Tijdens de stage ligt de focus op zoveel mogelijk ervaren van facetten van het HRM-werkveld. Tijdens deze stage krijg jij jouw eigen taken en verantwoordelijkheden. Dit geeft jou de kans snel onze organisatie te leren kennen en jouw persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Je wordt begeleid door de Teammanager en collega HR medewerkers.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

  • Het verwerken van diverse mutaties in het nieuwe systeem Synergie HR;
  • Het beantwoorden van diverse vragen van medewerkers/leidinggevenden inzake arbeidsvoorwaarden, contracten of andere personeel gerelateerde vragen;
  • Het opstellen, verwerken en archiveren van diverse brieven/overeenkomsten;
  • Alle andere voorkomende zaken op een HRM-afdeling.

Wij bieden jou

Een goede begeleiding in je stage, een marktconforme stagevergoeding, maar bovenal een inhoudelijk stevige, afwisselende en leerzame meewerkstage in een dynamisch en informeel bedrijf. Dat staat straks goed op jouw cv!

Ben jij verder

  • Voor deze stage zit jij in het derde of vierde jaar van de MBO/HBO-opleiding HR, P&A of gerelateerd.
  • Jij werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Als persoon ben jij enthousiast, leergierig, sociaal en integer.
  • Voor deze stage ben jij 4 dagen per week beschikbaar. Het om een stageduur van minimaal 10 maanden!

Zoek niet verder

Stuur dan je motivatie en cv, uiterlijk 01 juni 2021 naar Zahira Khidous via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer informatie over wat deze stage inhoud, dan kan je altijd een e-mail sturen naar de Teammanager van het HR SSC, Sherina Ghafoerkhan via sherina.ghafoerkhan@webhelp.com.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via