Klantenservicemedewerker VGZ Heerlen

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie bij Webhelp ga jij aan de slag als Klantenservicemedewerker op de afdeling Klantenservice bij zorgverzekeraar VGZ. 

Jij wordt verantwoordelijk voor de professionele en klantgerichte afhandeling van klantcontacten. Je gaat aan de slag met vragen over betalingen, verzekeringspakketten, vergoedingen en met praktische vragen over de Mijn- omgeving van VGZ. Je zorgt ervoor dat al deze contacten met de klanten van VGZ direct, op een persoonlijke manier en correct afgehandeld worden zodat de klanten voorzien worden van juiste, volledige en verantwoorde informatie. Je denkt mee met de klant over onderwerpen zoals bijvoorbeeld gespreid betalen of wachttijdbemiddeling. Het kan ook voorkomen dat je minder goed nieuws moet delen met de klant. En in het geval er complexere, dossiergebonden vragen voorkomen, verbindt jij de klant door naar andere afdelingen zoals declaratieservice, klantadministratie of klachtenmanagement. Ook ben je scherp op signalen vanuit de klant die erop wijzen dat men geholpen kan worden met andere producten of aanvullende verzekeringen. Tot slot verzorg jij de afhandeling van het klantcontact, door op correcte wijze de gesprekken te registreren en eventuele wijzigingen van verzekerdengegevens goed door te voeren. Je maakt onderdeel uit van een gedreven, informeel en enthousiast team en krijgt ondersteuning in je werk van onze coaches en je teammanager. En vind je dat bepaalde processen beter kunnen? Dan is je inbreng van harte welkom. Samen maken we ons werk steeds beter en zorgen wij voor een hoge klanttevredenheid!

Wij bieden jou

  • Een salaris van €11,00 per uur, wanneer alle doelstelling op orde zijn groei je door naar €11,22
  • Een WFT zorg diploma
  • Een informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid
  • Controle over je eigen agenda door flexibele werktijden 
  • Mooie doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract

Ben jij verder

  • Je bent gemotiveerd om op korte termijn het WFT Zorg examen te behalen
  • Het past in jouw agenda om de fulltime training van 3 weken digitaal te volgen, en aansluitend 3 weken op kantoor te werken
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar op ma/vrij 08:00-18:00 uur 
  • Jij vindt het geen probleem 2 x per week 08:00 te starten
  • Jij hebt een mobiele telefoon met minimaal IOS 12 of Android 8 én een computer met Windows 10.

Zoek niet verder

Druk op onderstaande button en stuur je sollicitatie én motivatie in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

En voor iedereen waarbij de woorden niet direct uit het toetsenbord knallen: stuur in plaats van je motivatie een emojivatie. Beschrijf met 5 emoticons waarom jij denkt dat deze functie goed bij je past en stuur deze via Whatsapp naar 0610838030. We nemen dan ook via Whatsapp zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je eerst nog wat aanvullende informatie?
Dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Je kunt hiervoor contact opnement met Zahira Khidous via 06 12 87 44 56 of met Sharon Dobbe via 06 108 380 30. 
 

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via