Klantenservice medewerker CoronaMelder App

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

De CoronaMelder

We krijgen het coronavirus steeds meer onder controle, maar het is er nog altijd. Het is belangrijk om alert te blijven en daarom is er een app ontwikkeld die sinds 1 september beschikbaar is voor heel Nederland. De app stuurt een bericht als je enige tijd in de buurt bent geweest van iemand die besmet is met het coronavirus. Je  kunt je laten testen om te achterhalen of je ook besmet bent. Zo kan worden voorkomen dat het virus zich verspreidt.

Jouw rol

Als klantenservicemedewerker voor de CoronaMelder-app beantwoord jij vragen via de telefoon en per mail. Deze vragen zijn zeer uiteenlopend en kunnen gaan over het installeren van de app, over de werking van de app of bijvoorbeeld over privacy.

Jij bent dus dé gesprekspartner van de Nederlanders die gebruik willen (gaan) maken van de app.

Wij bieden jou

  • Een salaris van €10,16 bruto per uur.
  • Werken vanuit huis.
  • Een veelzijdige functie waarin je een bijdrage kunt leveren in de strijd tegen corona!
  • Coaching, een gedegen (betaald) opleidingstraject voordat je aan de slag gaat én zijn er meer dan 150 e-learnings beschikbaar.

Ben jij verder

  • Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt thuis over een rustige werkplek;
  • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift;
  • Je spreekt ook Engels;
  • Je hebt zin om aan de slag te gaan!

Zoek niet verder


Druk op onderstaande button en graag ontvangen wij je sollicitatie én motivatie . Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
En voor iedereen waarbij de woorden niet direct uit het toetsenbord knallen: stuur in plaats van je motivatie een emojivatie. Beschrijf met 5 emoticons waarom jij denkt dat deze functie goed bij je past en stuur deze via Whatsapp naar 0620658183 We nemen dan ook via Whatsapp zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je eerst nog wat aanvullende informatie?
Dan beantwoorden wij graag al je vragen. Je kunt hiervoor contact opnemen met  Zahira Khidous via 0612874456 of via zahira.khidous@webhelp.com.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via